Ügyfeleink írták:

Date: 25.4.2016 12:16:01
To: dorotka@nikolicza.cz


Subject: Prága köszönet!
Kedves Dorotka! Kedves Szilvia!
Szerencsésen haza érkeztünk Budapestre! Köszönöm - köszönjük segítséget, a szervezést! Nagyon jó volt a szállás, kiváló a az ellátás! Az U Flekuban remek vacsorát kaptunk! Kedvesek és hihetetlenül gyorsak, pontosak voltak! Az idegen vezető személye, Szilvia „telitalálat” , ahogy a kollegáim mondták! Nagyon felkészült és kedves, közvetlen és barátságos voltál kedves Szilvia!! Rengeteg ismeretet osztottál meg velünk! Köszönjük!
Gyönyörű város PRÁGA! Nagy élmény volt! Még biztos visszamegyünk! Még egyszer mindent köszönünk Mindkettőtöknek!
Az egész csapat nevében,
E. Tünde


Date: 3.11.2014 13:07:38
To: dorotka@nikolicza.cz
Subject: Re: Kalkuláció Nikolicza UI: 6560 2014/10/26 - 2014/10/29
Sziasztok!
Szeretnénk megköszönni a foglalást és a segítséget!! Felejthetetlen napokat töltöttünk Prágában , minden jól sikerült. A szállás az eddigi legszínvonalasabb volt!!! Még egyszer köszönjük!!
R. Zoltán


Date: 22.8.2014 12:21:13
To: dorotka@nikolicza.cz
Subject: Kedves Dorotka
Köszönjük segítségüket Prágai kirándulásunk megszervezéséhez. A szállodával elégedettek voltunk ,rendezett ,nagyon jó helyen van. Részben az Önök program javaslata alapján nagyon szép helyeket látogattunk meg. Csodálatos élmény volt az egész család számára. Vendéglátó helyeken, múzeumokban kedvező tapasztalataink voltak. Egyetlen észrevételem lenne Prágával kapcsolatban: jó lenne, ha az eligazító táblákon angolul is kiírnák, hogy az adott irányban mit találunk. A cseh nyelvű feliratok nem mindig egyértelműek a külföldiek számára. Még egyszer köszönjük a segítséget és a jó tanácsokat.
Üdvözlettel:
P. Mónika és a család


Date: 4.8.2014 21:43:41
To: dorotka@nikolicza.cz
Subject: Re: azonosító: 0006539
Kedves Dorotka Nikolicza !
A kirándulás nagyon jól sikerült. Az idegenvezetőnk Edit kiváló munkát végzett, olyan helyzetekben is a segítségünkre volt amikor az nem lett volna a kötelessége. Mindent köszönünk, az Önök révén felejthetetlen napokat töltöttünk Prágában.
Fehérgyarmat, 2014. augusztus 04.
Üdvözlettel: B. József


Date: 29.6.2014 15:30:55
To: dorotka@nikolicza.cz
Subject: visszaigazolás
Kedves Dorotka !
Köszönettel vettük a Cesky Kroumlovi kirándulásuknál nyujtott közreműködését. A szolgáltatással elégedettek voltunk, jól éreztük magunkat. A város és környéke csodálatos volt. Köszönettel:
K. József


Date: 06/22/14 06:48:56
To: dorotka@nikolicza.cz
Subject: köszönet
Kedves Dorotka!
A csoport nevében szeretném megköszönni a segítségét.Csodálatos pár napot töltöttünk Prágában. A szállás Hotel Jasmin azon kívül,hogy olcsó az ottani szálláshelyekhez képest szuper ellátásban volt részünk. Bőséges,finom ételeket szolgáltak fel,a szobák is nagyon kulturáltak. Köszönettel tartozom csak ajánlani tudom mindenkinek a Nikolicza utazási irodát és nem utolsó sorban Editet az idegenvezetőt. Legyen szerencsénk máskor is.
Üdvözlettel:Etelka


Sent: Wednesday, September 11, 2013 9:50 AM
To: dorotka@nikolicza.cz
Subject: RE: 06-09.09.2013
Kedves Dorottya!
Minden tökéletes volt! Köszönjük!
Üdvözlettel: M. Zsolt


Sent: Friday, September 06, 2013 5:42 AM
To: dorotka@nikolicza.cz
Subject: Re:
Kedves Hölgyem!
Köszönjük a prágai pihenésünk megszervezésében vállalt segítségét. Hibátlan volt minden.
Üdvözlettel: V. Imre


Sent: Monday, July 29, 2013 8:08 PM
To:dorotka
Subject: Köszönet
Kedves Dorotka!
Szombat óta Prágában vagyunk, minden rendben van, az emberek meglepően kedvesek és segítőkészek. Volt, ahol valószínűleg többet számoltak, de ott is kedvesek voltak-ennyi belefér. Köszönjük a segítséget! Annyira belejöttünk a sörkultusz hangulatába, hogy Prágából még Český Krumlovon keresztül megyünk haza. Feleségem kérésére még hozzáteszem, hogy jó választás volt a Múzeum szálloda/panzió/, szimpatikusak és jó helyen van. Innen gyalogosan bejárható minden nevezetesség. Ezt is köszönjük, adott esetben ismerőseinknek is ajánlani fogjuk- természetesen Önökön keresztül. Még egyszer Köszönjük a segítségüket, további jó egészséget kívánok:
Gy. Gábor


Sent: Wednesday, April 03, 2013 11:23 AM
To: dorotka@nikolicza.cz
Subject: Köszönet
Kedves Dorotka!
Szeretnénk megköszönni a Prágai utunkkal kapcsolatos szervezését! Minden rendben volt, nagyon tetszett nekünk Prága!
Köszönettel
S. Vilmos


Sent: Tuesday, October 30, 2012 8:59 PM
To: dorotka@nikolicza.cz
Subject: Re: parkolás
Kedves Nikolicza!
A pihenés sikeresen megtörtént. Sikerült az Ostrůvek szálloda területén parkolni. Nagyon köszönöm a segítséget, és a szállás ajánlatukat. Nagyon jó választás volt ( Másoknak is ajánlom) A hotel tökéletes. A szállás pazar. Az ellátás minden igényt kielégített. A belváros könnyen megközelíthető volt. Sokat sétáltunk és nagyon sok érdekes dolgot megnéztünk Prágában. Sajnos egy dolog volt \"rossz\". Az idő nem volt túl kegyes hozzánk a sok és vastag köd miatt, így a kilátást nem tudtuk élvezni, de erről senki sem tehet. Még egyszer nagyon köszönöm a sok segítséget.
Üdvözlettel:
G. Gábor


Sent: Wednesday, October 24, 2012 12:50 PM
To: dorotka@nikolicza.cz
Subject: visszajelzés Pivovar Hotel beli szállásról
Kedves Dorotka!
Köszönjük szépen a szervezést a hosszú hétvégére a Pivovar Hotelbe. Nagyon jól éreztük magunkat. A szállás pazar volt és mindennel meg voltunk elégedve.
Üdvözlettel:
P. Richárd


Sent: Wednesday, May 02, 2012 6:57 PM
To: dorotka@nikolicza.cz
Subject: Tiszakécske - Csehország
Kedves Dorotka!
Szerencsésen hazaérkeztünk tegnap este a cseh körútról, ahol sok szépet láttunk (táj, kulturális értékek, stb.) és nagyon jól éreztük magunkat. A szállásokon minden rendben volt (szobák, reggeli és étkezés), zökkenőmentesen történt minden. Mint előzőleg írtam, nyelvi probléma sem fordulhatott elő. A nyitva tartások miatt rugalmasan átszerveztük a programot, így mindenki megelégedésére, mindenre futotta az időből. (Már említettem, ezen az inkább baráti, mint munkatársi, összeszokott csoporton nem fog ki semmi. Bevállalósak és rugalmasak vagyunk.) Ahol nem volt nyitva a látnivaló, ott városnézésre mentünk. Persze akkor is – legalább kívülről – megnéztük a várat vagy kastélyt. Ami fontos volt, mindent megnéztünk. Sétáltunk, leskelődtünk és söröztünk – a fiúk legnagyobb örömére! A tiszakécskei helyi újságba minden egyes utunkról leírást szoktam készíteni, hátha valakinek kedvet csinálok, hogy ezekre a helyekre családi kirándulást szervezzen, akár gyerekeivel együtt. Most sem lesz ez másként, melyben feltétlen megemlítem és ajánlom az Önök utazási irodáját is. Ezúton is köszönöm mindannyiunk nevében azt a segítőkészséget, mellyel kirándulásunkhoz hozzájárult!
Üdvözlettel és köszönettel:
Cs. P. Éva


Sent: Friday, August 12, 2011 12:19 PM
To: info@nikolicza.cz
Subject: Re: Kalkuláció Nikolicza UI: 6167
Szeretnék köszönetet mondatni a szervezésért. Az Ostruvek szálloda remek volt. Csendes, tiszta szobát kaptunk, még hajszárító is volt a fürdőben. A személyzet kedves és segítőkész volt, a svéd asztalos reggeli pedig változatos. A szálloda közel van több villamos megállóhoz is. Az önök leírása is nagyon jó, annak alapján kerestük meg a nevezetességeket. Szeretném pontosítani, hogy a 24 órás jegy nem 100, hanem 110 CZK-ba került. A várba a belépő, mellyel az Aranyművesek utcája is megtekinthető 250 CZK pontosan (a leírásban kb. szerepel).
Köszönet a kellemes napokért!
B.Tamás


Sent: Tuesday, May 17, 2011 1:44 PM
To: dorotka@nikolicza.cz
Subject: idegenvezetés
Kedves Dorotka!
Köszönjük szépen, a szállás rendben volt, az idegenvezető rendkívüli tudással rendelkező fiatalember, amit nagyon köszönünk. Emlékezetes élményt kaptunk tőle.
Üdv.
B. Erika


Sent: Saturday, September 18, 2010 11:07 AM
To: dorotka@nikolicza.cz
Subject: köszönet
Tisztelt Dorotka - Nikolicza Team !
Köszönjük az augusztusi prágai programokhoz nyújtott segítséget. A szállás, a hajókirándulás és az U Fleku étteremben az asztalfoglalás is rendben volt. Elégedettek voltunk és másoknak is szívesen ajánljuk az irodájukat. A számla is megérkezett a megadott címre. Üdvözlettel:
Dr. Cs. Béla


Sent: Wednesday, May 26, 2010 9:18 AM
To: dorotka@nikolicza.cz
Subject: Prága
Tisztelt Iroda
Május 21-24 között 3 csodálatos napot töltöttünk Prágában. A szállással, kiszolgálással maximálisan elégedettek voltunk. Köszönjük a segítséget. Szívből ajánljuk utazási irodájukat ismerőseinknek. Üdvözlettel:
S. Ágnes


Sent: Tuesday, May 11, 2010 1:40 PM
To: dorotka@nikolicza.cz
Subject: Köszönet
Kedves Dorotka!
Ez úton szeretném megköszönni a kedvességét. A szállással elégedettek voltunk az egész kinn töltött időt nagyon élveztük és nem bántuk meg a szállás megválasztását. Köszönettel, tisztelettel:
T. / Kiss N. Zsuzsa


Sent: Sunday, March 28, 2010 7:07 PM
To: dorotka@nikolicza.cz
Subject: Prága
Tisztelt Dorotka Asszony!
Nagyon jól éreztük magunkat a szállodában. Máskor is oda megyünk, ha lesz kiállítás. Még a sofőr is azt mondta, ő is fogja mindenkinek ajánlani. Hát még ha a matracok márkáját is megtudná mondani, mert ilyen kényelmes ágyakban még nem is aludtunk, ez mindennapi beszédtéma volt. A személyzet figyelmes, az étel remek, csak megköszönni tudjuk Önnek a velünk való törődését. Még egyszer nagyon köszönünk mindent. Tisztelettel:
J. K. Judit


Sent: Monday, March 08, 2010 10:40 AM
To: dorotka
Subject: Koszonet
Kedves Mária!
Gyorsan és kellemes telt a hétvége Prágában. Köszönöm a segítségét és tanácsait, minden programunk nagyon jó volt, a szállás kitűnő. Szívélyes üdvözlettel,
S. Marianna


Sent: Tuesday, October 27, 2009 7:41 AM
To: dorotka@nikolicza.cz
Subject: köszönet
Kedves Dorotka és Edit!
Szeretném megköszönni a közreműködéseteket abban, hogy felejthetetlenül szép élményekkel tértünk haza! Nagyon jól éreztük magunkat, az idő is kedvezett. Bár első nap nagyon elfáradtunk, betudva az utazásnak és a Kutna Horai városnézésnek, a hotel kényelmes szobáiban másnapra regenerálódtunk. A hotel nagyon jó választás volt, tágas szobákkal, kényelmes ágyakkal. A reggelinél ugyan volt tömeg, mert mindhárom busz egyszerre ment enni, és nem volt annyi hely, de megoldottuk. Egyedül a knédliben csalódtunk, mert száraz kenyérbelet kaptunk a húshoz. Hazafelé aztán az osztrákoknál kaptunk igazi kifőzöttet, és ezt a kis malőrt is kárpótolta. Egyébként az első napi menü kifejezetten finom volt, a másodikat azért emlegettük hazafelé is. De ez volt a legkevesebb. A hajó végül nem a turulos sárga oszlopos hídtól, hanem a következőtől indult. Szerencsére volt időnk végigsétálni a rakparton. Volt csoport, aki 16.05-kor ért oda a 15.45 helyett. Edit is tüneményes volt, megszámoltuk, kb 75 nevezetességet megmutatott. Úgyhogy a cégnek minden elismerésünk !!! Még egyszer köszönöm!
Szerintem az útnak ismét elmegy a jó híre, s én bízom benne, ahogyan lenni szokott: fognak még Prágáért ostromolni az emberek. Ha nem is most, de a jövőben még lehet, hogy utazunk Prágába. Akkor is keresni foglak Benneteket!!! A város gyönyörű! Fekvése, műemlékei révén csak mi is igazoljuk elődeinket: mindenképpen látni kell! Még egyszer köszönöm- köszönjük! Puszillak Benneteket!Hugi


Sent: Monday, October 26, 2009 4:41 PM
To: dorotka
Subject: köszönet
Kedves Iroda!
Minden remekül sikerült, az Antik City rendben volt, kis eltérés, hogy az autót nem tudtuk, csak viszonylag távolabb, szűkös helyen leállítani. A színház nagy csalódás volt, ez már nem az a Laterna Magika. amiről híres volt, javaslom ne nagyon ajánlja magyaroknak. Az éttermek közül a Hlinena Basta továbbra is fantasztikus, a Baranina is korrekt volt. A sörök is (U Fleku, Hrabal söröszője, stb.) És persze Prága - fantasztikus! Jövőre is megpróbálunk menni! Még egyszer sok köszönet!
G. Péter


Sent: Thursday, September 24, 2009 3:16 PM
To: dorotka@nikolicza.cz
Subject:
Kedves Dorotka! Köszönünk mindent! Szombaton hívtam telefonon ugyan ezért, de nem értem el. Az Igazgató Úr minden szobába berakatott egy kis üveg pezsgőt. Bízva, hogy máskor is igénybe vesszük a szolgáltatásokat. Az Edit remek idegenvezetést tartott nekünk! Aki Prágába illetve Csehországba készül, ajánlani fogom Önt! Még egyszer nagyon köszönjük a gyors és pontos segítségeket. Üdvözlettel
R. Kati


From: Cs. Eva
Sent: Wednesday, September 23, 2009 7:09 AM
To: dorotka@nikolicza.cz
Subject:
Kedves Iroda!
A gyerekek nagyon, nagyon jól érezték magukat. Igazi romantikus város lett számukra is Prága. Az idegenvezetés is nagyon kedves és élvezetes volt. Nagy szerencséjükre szép idejük is volt. (A szállás is nagyon kényelmes volt). Nagyon szépen köszönöm a pontos, színvonalas és kedves szervezésüket, segítségüket. Üdvözlettel:
Cs. Éva


Sent: Monday, September 21, 2009 2:07 PM
To: dorotka@nikolicza.cz
Subject: B. csoport
Kedves Iroda!
Szeretnék megköszönni minden segítséget, amit a csoport prágai útjához Öntől kaptunk. Nekem annyira tetszett Prága, hogy biztosan vissza fogok térni a családommal 4-5 napra a városba. Nagy Sándor idegenvezető is nagyon kedves és segítőkész volt, az étkezésekkel is minden rendben volt, és persze a sör és az ételek is finomak voltak. Sándorral egyeztettük az ebédfogyasztást az étterem vezetővel, ott belefértünk az előre kifizetett összegbe. Szeretnék még egy programot az Ön figyelmébe ajánlani, amire a Bosch kollégái találtak rá Lindavaban még akkor, amikor tervezték ezt az utazást. Ez az AJETO Glass Tavern üveggyár komplett 3-4 órás programja, amit nagyon szívesen ajánlunk minden Csehországba utazó vendégnek. Örülnék, ha sikerülne egy hosszútávú együttműködést kialakítaniuk, mert a program és a hely is felejthetetlen élményt nyújtott vendégeinknek. Még egyszer köszönöm a sok segítséget. Üdvözlettel:
A. Adrienne


Sent: Thursday, August 20, 2009 10:46 AM
Subject: (no subject)
Kedves Dorotka!
Csoportunk hazaérkezett a csehországi kirándulásáról. Útitársaim véleményét tolmácsolom Önök felé: utazásunk leginkább feledhetetlen programja az volt, ahogyan Bányai Tamás úr a csoportnak bemutatta Prágát, színesen, sok információt nyújtva, érdekesen. Látszott, hogy Ő is szereti Prágát és velünk is meg tudta szerettetni. Alig jöttünk el és máris mennénk vissza (ha nem is most, de biztos, hogy közülünk sokan vissza fognak térni Prágába). Útitársaim véleményével magam is egyetértek.Ezért ezúton is köszönetet mondok Önöknek és Bányai Tamás úrnak.
Üdvözlettel: dr. K. Edit


Sent: Tuesday, May 26, 2009 8:07 PM
To: dorotka@nikolicza.cz
Kedves Dorotka!
Köszönjük szépen az szállás, idegenvezetés és az étkezések megszervezését. Minden a lehető legjobban alakult, nagyon jól éreztük magunkat. Üdvözlettel:
J. László


Sent: Friday, May 15, 2009 1:09 PM
To: dorotka@nikolicza.cz
Subject: Fw: Kalkuláció
Kedves Dorotka!
Köszönöm a számlát, néhány napja érkezett meg. Az Ostruvek tényleg jó volt, és a közlekedés a metróval nagyon gyorsan ment. Köszönöm az ügyintézést. Remélem, máskor is eljutok még Prágába. Üdvözlettel:
B. László


Sent: Thursday, May 14, 2009 3:12 PM
To: dorotka@nikolicza.cz
Subject: RE: Apparthotel Gregory apr. 20-23
Kedves Dorotka!
Megkésve de engedje meg, hogy megköszönjem segítségét prágai utunk megszervezésében, szállásfoglalásában. Felejthetetlen 4 napot töltöttünk e gyönyörű városban. Úton útfélen szolgálatkész, udvarias emberekkel találkoztunk. Köszönettel
P. Magdolna


Sent: Monday, May 11, 2009 10:33 AM
To: dorotka@nikolicza.cz
Subject: FW: Szállásajánlat Nikolicza UI: 5393
Kedves Dorotka!
Ezúton szeretném megköszönni az utazási irodának és a szállásadónak a felejthetetlen prágai napokat, melyhez nagyban hozzájárult az apartman dolgozóinak segítőkészsége. KÖSZÖNJÜK! Szívélyes üdvözlettel: Cs. S. Györgyi


Sent: Friday, April 17, 2009 8:46 AM
To: dorotka@nikolicza.cz
Subject: RE: Kalkuláció Nikolicza UI: 5352
Kedves Dorotka!
Ezúton szeretném megköszönni a prágai utunkhoz nyújtott segítségét. Nagyon jól éreztük magunkat Prágában, és a Karlovy Vary-i kirándulás is nagyon jól sikerült. Köszönjük a programszervezést és a korrekt, pontos, precíz együttműködést.
Üdvözlettel:
Cs. László


Sent: Wednesday, March 25, 2009 7:17 PM
To: homeoffice@nikolicza.cz
Subject: Re: Szállásajánlat Nikolicza UI
Kedves Iroda!
Köszönjük a profi szervezést, prágai utazásunk kiválóan sikerült. Még egyszer köszönöm. Üdvözlettel
Cs. Sándor


Sent: Monday, March 23, 2009 7:37 PM
To: dorotka@nikolicza.cz
Visszaérkeztünk a csodás Prágából. A Rubicon Hotel megfelelő volt, mint szolgáltatás, mind hely szempontjából. Külön öröm hogy beszéltek oroszul a recepciós hölgyek, mivel a párom orosz tanár. Prága csodálatos, mi 2 napot voltunk ott, de jövőre vissza térünk. Köszönjük a szállásfoglalást, s ha nem probléma, akkor jó szívvel ajánljuk önöket, ismerőseinknek, barátainknak. További eredményes munkát kiván: B. Mária és B. Pál.


Sent: Wednesday, December 17, 2008 8:04 PM
To: Nikolicza Dorotka
Subject: köszönjük
Kedves Nikolicza Dorotka!
Prágai kirándulásunk sikeresen és szerencsésen megtörtént, a sikerhez az Önök segítsége is hozzájárult. Szerencsésnek azért mondom, mert még a vasutassztrájk előtt hazaértünk. Az AZ Hostelt választottuk, számunkra jó választás volt. A város központjában, metrómegállótól alig ötven méterre. A személyzet kedvesen, szolgálatkészen fogadott bennünket. Az, hogy WC, fürdőszoba nem tartozott szobánkhoz, nem okozott gondot, minden tiszta és közel volt. A prágai közlekedéssel kapcsolatos utólagos információt külön is köszönjük. Február végén ismét jelentkezünk. Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk, üdvözlettel
Baloghék


Sent: Tuesday, October 28, 2008 9:43 PM
To: NIKOLICZA-Gabriella
Subject: Köszönet
Kedves Gabriella!
Nagyon jól sikerült a hosszú hétvégénk Cesky Krumlovban. Elégedettek voltunk a szállással is. Tiszta, rendes és az alkalmazottak is udvariasak voltak. Külön öröm volt számunkra, hogy szinte a Főtéren volt. Minden ott volt előttünk. És még az időjárás is kegyes volt hozzánk. Szeretném megköszönni Önnek és az Irodájuknak is a segítséget amivel hozzá segítettek minket ehhez az élményhez. Tisztelettel
P. Ferenc


Sent: Monday, October 27, 2008 10:30 AM
To: NIKOLICZA
Subject: Re: voucherek
Kedves Gabriella!
Túl vagyunk a hétvégén, aminek szervezését nagyon szépen köszönjük! Hibátlan volt a szállás, valóban kedves emberek az ottaniak! Nagyon tetszett a város is. Azt hiszem, sok mindent átvehetne Budapest.... A sörgyárban is rendben volt minden, Szilvia is nagyon segítőkész volt. Egy-két apróság volt csupán mégpedig a jatt kezelése és a pontatlan pénzvisszaadások vásárláskor. Arra gyorsan rájöttünk, hogy \"résen\" kell lenni...:-)). Még egyszer hálás köszönet a gyors és pontos szervezésért! Fogom még keresni Prága ügyben.
Üdvözlettel: N. Csaba


Sent: Monday, October 27, 2008 8:08 AM
To: NIKOLICZA
Subject: Re: voucher
Kedves Gabriella!
A hétvégi Prágai tartózkodásunk során, NAGYON jól éreztük magunkat! A szállás és a sok-sok információ, melyet ott kaptunk, segített eligazodni a város forgatagában! Köszönöm...
Tisztelettel: K. Tóth Attila


Sent: Sunday, October 26, 2008 7:56 PM
To: NIKOLICZA
Subject: köszönet
Kedves Gabriella!
Tegnap érkeztünk haza Prágábol és nagyon jól éreztük magunkat ami az Ön közremüködésének is köszönhetö Jó volt a szállás az utazás és az ajánlott programok is. Ha újra Cseh országba mennénk ismét meg fogjuk keresni. Köszönettel Zs. Éva


Sent: Monday, October 20, 2008 2:14 PM
To: NIKOLICZA-Gabriella
Subject: Re: Szállásajánlat
Kedves Gabriella!
Gondoltam örülnek a visszajelzésnek, nagyon jól éreztük magunkat Prágában a hétvégén, a szállás (Antic City) nagyon kellemes és megfelelő volt és a program ajánlat is sokat segített. Üdv,
F.J. Emese


Sent: Sunday, October 19, 2008 8:40 AM
To: NIKOLICZA-Gabriella
Subject: RE: voucherek
Kedves Gabriella!
Ismét nagyon jól éreztük magunkat Prágában. A szállás kifogástalan volt, a város szebb mint 6 éve. Még biztosan el fogunk jönni újra. Köszönöm a szervezést és a program ajánlatot. Várom a számlát. Üdvözlettel
B. Károly


Sent: Wednesday, October 01, 2008 11:19 AM
To: NIKOLICZA-Gabriella
Subject: Prágai látogatás
Kedves Gabriella!
Ezúton szeretném megköszönni a közreműködését a Prágai tartózkodásunkkal kapcsolatban. A szállás ár-érték aránya megfelelő, minden a megbeszéltek szerint lett rendezve. Az időjárás is kegyes volt hozzánk, úgyhogy minden adott volt a kellemes időtöltéshez. Negatívumkén megjegyezném /ami nem az utazási iroda hibája/ a vendéglátó helyeken jó ha a turista a fogyasztás és fizetéskor kellően körültekintő! /javasolom ezt jelezni azoknak, akik először járnak Prágában, bár ez nem biztos, hogy helyi specialitás????/ Üdv: N. István


Sent: Monday, September 29, 2008 4:23 PM
To: NIKOLICZA-Dorotka
Subject: Prága
Kedves Dorottya!
Megjártuk Prágát, senki nem veszett el és mindenki elégedett volt. Az Erko hotel nagyon jó színvonalú volt, ha valaki nem szuper igényes, bárkinek merném ajánlani. Tisztaság és szép szobák, svédasztalos reggelivel. A restiben nagyon jól főznek. Az Edittel is elégedettek voltunk. Megmutatott mindent, amit látni szerettünk volna, és a mi igényeinkhez igazította a programot. Még egyszer köszönök mindent.
H. Andrea


Sent: Wednesday, September 24, 2008 12:36 AM
To: NIKOLICZA-Gabriella
Subject:
Kedves Gabriella!
Szeretnénk megköszönni a nagyon sok segítséget, amit kaptunk a szállás foglalással, az útbaigazítással és mindennel kapcsolatban! :) Nagyon jól éreztük magunkat, a szállás nagyon jó volt, Prága csodálatos! Rengeteg élménnyel gazdagon tértünk haza! :) Kívánunk Önöknek minden szépet és jót, további eredményes munkát!
Panni és Misi


Sent: Sunday, August 24, 2008 4:24 PM
To: NIKOLICZA-Gabriella
Subject: köszönet
Kedves Gabriella!
Köszönjük azt a sok segítséget, amit prágai kirándulásunkhoz Öntől kaptunk. A szállás tökéletesen megfelelt az igényeinknek. Egyszerű, de tiszta szobát kaptunk, s a \"házigazdák\" kedvessége és segítőkészsége maximális volt. Az Önöktől kapott egyéb információk /utazás, Prága kártya, programajánlók/ hasznosak voltak, nagymértékben megkönnyítették programjaink szervezését. Szívesen fogom ajánlani barátainknak, ismerőseinknek az Önök cégét! További jó és eredményes munkát kívánunk! Tisztelettel és köszönettel:
T. Imre és T. H. Katalin


Sent: Friday, August 22, 2008 5:56 PM
To: NIKOLICZA
Subject: Köszönet
Kedves Gabriella!
Augusztus 7-12-ig voltunk az Önök közvetítésével Cesky Krumlovban, a Na Kovarne panzióban. Ezúton szeretném megköszönni segítségüket és elmondani, hogy nagyon jól éreztük magunkat, minden rendben volt, a panzióban kedvesek voltak, a város fekvése, kastélya pedig valóban gyönyörű. Kellemes 6 napot töltöttünk el Csehországban.
Üdvözlettel: S. Györgyi (Budapest)


Sent: Tuesday, August 19, 2008 2:30 PM
To: NIKOLICZA
Subject:
Kedves Gabriella!
Néhány nappal hazaérkezésünk után szeretnék köszönetet mondani a segítségért, amit Prágában kértünk a parkolási viszonyokról. Szeretném megköszönni a gyors és zökkenőmentes ügyintézést is szállásfoglalásunkkal kapcsolatban. Különösen elégedettek vagyunk a Ceské Krumlovi Pod Radníci panzióval, ahol nagyon jó ellátást kaptunk, kellemes emlékekkel távoztunk. További jó munkát kívánok, üdvözlettel Magyarországról:
H. Csilla


Sent: Sunday, August 03, 2008 11:02 PM
To: NIKOLICZA-Gabriella
Subject: köszönetnyílvánítás
Tisztelt Gabriella és Dorotka/Nikolicza Team!
Rövid csehországi utazásom nagyon jól sikerült, sok élményt hozott, az Önök által intézett szállásfoglalás problémamentes volt, minden simán zajlott. Szeretnék ismét köszönetet mondani ezért, s további sikeres munkát kívánok Önöknek, s remélem később is lehet még hasonló utazás kapcsán szerencsém a Nikolicza Teamhez.
Üdvözlettel: Dr.Szegedi Zoltán


Sent: Thursday, July 24, 2008 9:41 PM
To: NIKOLICZA-Gabriella
Subject: Köszönet
Kedves Gabriella!
Ezúton szeretnénk megköszönni Önöknek, hogy biztosították számunkra a nyaralásunk zökkenőmentes lebonyolítását. Az előzetes foglalással minden rendben volt a buszokon, a szállodában és a hajón is. Az Önök városa nagyon szép, rengeteg élménnyel - kulturális és gasztronómiai egyaránt - lettünk gazdagabbak az ott töltött napok során, és szívesen vissza is megyünk, ha lesz rá lehetőségünk.
Köszönettel: F. B. Eszter és családja, Békéscsaba


Sent: Tuesday, July 01, 2008 10:58 PM
To: NIKOLICZA-Gabriella
Subject:
Kedves Gabriella!
Nagyon köszönjük segítségüket a prágai hétvégénkhez. Nagyon jól éreztük magunkat a Beránek hotelben (jó volt a szállás, közel volt a központhoz és nagyon jó volt a reggeli is). Köszönjük a programajánlót is - végigmentünk minden nagyobb nevezetességen - bár a Zsidótemető kihagyható!!

-)) Ha legközelebb Csehországba készülődünk, újra jelentkezünk. Nagyon köszönjük a segítséget, jól éreztük magunkat. További kellemes hetet, üdvözlettel:
Eszti és Csabi


Sent: Tuesday, June 17, 2008 5:01 PM
To: NIKOLICZA-Gabriella
Cc: nikolicza@nikolicza.cz
Subject: Köszönet!
Kedves Gabriella!
Köszönjük a gyors és pontos szervezést, minden a legnagyobb rendben zajlott. Felejthetetlen napokat töltöttünk Prágában. Sajnos nem tudtunk mindent megnézni, ezért később feltétlenül visszatérünk majd ebbe a csodálatos városba. Ehhez természetesen ismét Önöket kérjük segítségül. További jó munkát kívánunk! Üdvözlettel,
Erika és Péter


Sent: Monday, May 19, 2008 11:02 AM
To: NIKOLICZA-Gabriella
Subject: KÖSZÖNET
Kedves Gabriella!
Túl vagyunk a múlt heti prágai utunkon. Nagyon jól sikerült, nagyon tetszett sok pozitív élményben volt részünk. A szállás a Hotel Junóban nagyszerű volt, remek volt az ellátás. Nem volt szükségünk fizetős parkolóra mert a szállodának van egy kis parkolója, és mivel főleg turistabuszok voltak, oda személyautóval be lehetett állni. Köszönet a recepción dolgozó kollégáknak, nagyon szolgálatkészek voltak. Az ön által küldött programajánló alapján szinte mindent megnéztünk. Gyönyörű a Vár és környéke, a Hradzsin, a Szent-Vitus Katedrális. Láttunk őrségváltást. Szép a kilátás a városra. A Kis Oldali rész is emlékezetes látványt nyújt, a Károly híd, Óváros tér, Orloj torony. Oda sajnos nem tudtunk felmenni, mert akárhányszor ott jártunk, mindig sorban állás volt. Egy dolgot nem találtunk meg, vagy csak egyszerűen nem tudtuk hogy az, a Lőportorony. Jártunk a zsidónegyedben, és környékén, a Vencel téren, a múzeum környékén. Voltunk Vysehrad váránál, megnéztük a jeles sírokat. Ettünk tradicionális cseh ételeket, nagyon finomak. Ittunk finom cseh söröket, világosat és barnát is. Én úgy érzem a három napban elég sok mindent láttunk. de nem mindent. Prága egyébként is az a város, ahova többször is visszatér az ember, mert varázsa van! Köszönet az Ön együttműködéséért, valószínűleg még nem utoljára! Köszönettel,
K. Csabáné


Sent: Tuesday, May 13, 2008 4:13 PM
To: NIKOLICZA-Dorotka
Kedves Nikolicza Team!
Köszönöm a figyelmességüket, és minden munkatársuknak a segítő együttműködését és a prágai utunk lebonyolításában kifejtett munkáját. Segítségükkel a programunk jól sikerült, meg voltunk elégedve a szállással, a kiszolgálással, a vendéglátással, a szervezéssel, a szolgáltatásaik mindegyikével, és nagyon jól éreztük magunkat. Gratulálunk Prágának, hogy ilyen színvonalon, ilyen felkészülten fogadja a vendégeit, és mutatja be értékeit. Örülünk, hogy Prágát, és ehhez a Nikoliczát választottuk! Munkájukhoz további sikereket kívánva Üdvözlöm és ajánlom Önöket és Prágát:
A. László


Sent: Tuesday, May 13, 2008 2:58 PM
To: NIKOLICZA-Dorotka
Subject: levélke
Kedves Dorotka!
Tegnap szerencsésen hazaérkeztünk Prágából. Szeretném megköszönni a segítségüket a szervezésben. A szállással mindenki meg volt elégedve. A szobák tiszták és rendesek voltak, a reggeli is mindenkinek megfelelt. A személyzet pedig tényleg nagyon aranyos és segítőkész volt. Akadt egy kis ijedtségünk az elején, mert a buszunk kicsit magasabb volt a kelleténél és sehol nem fért át a vasúti felüljárók alatt, de végül nem okozott gondot, megoldottuk. Az idegenvezetünk Edit kitett magáért és ami az időbe belefért, azt megmutatta. Kedves volt Ő is. Prága csodaszép és az időjárás is nagyon jó volt. Úgyhogy semmire nem volt panasz. Legyalogoltuk a lábunkat, de most kipihenjük a munkahelyen. :-))) Ha legközelebb utazunk Prágába, jelentkezni fogok. Még egyszer köszönünk mindent és további jó munkát kívánok Önöknek! Üdvözlettel:
D. Csilla és az EVI munkatársai


Sent: Tuesday, May 13, 2008 2:28 PM
To: NIKOLICZA-Gabriella
Kedves Gabriella, Tisztelt Utazási Iroda!
Szeretném megköszönni a fáradozását / fáradozásukat! A Juno Hotelben kitűnően éreztük magunkat, remek volt a szállodai szoba és a reggeli egyaránt, azt gondolom ezért az összegért várakozásainkon felüli volt mindaz, amit kaptunk. És természetesen Prága csodálatos és maradandó élménnyel ajándékozott meg bennünket, szívesen maradtunk volna még. Még egyszer köszönöm kedves Gabriella. Szép Napot Kívánok mindannyiuknak! Tisztelettel, N. Levente Magyarországról


Sent: Tuesday, May 13, 2008 2:02 PM
To: NIKOLICZA Kedves Gabriella!
A főnököm üzenetét szeretném átadni, hogy nagyon köszönjük a korrekt prágai szálláshelyek ajánlatait. Nagyon jól érezték magukat, reméljük további programot tudunk még Önökkel szerveztetni. Szívélyes üdvözlettel Balatonfűzfőről
N. Etelka


Sent: Monday, May 05, 2008 7:49 AM
To: NIKOLICZA-Gabriella
Subject: Re:
Kedves Gabriella!
Szerencsésen hazaérkeztünk Prágából, teli felejthetetlen élményekkel. Még egyszer szeretném megköszönni a szálláskeresésben nyújtott segítségét. Az Ön által lefoglalt Elio Garni Hotel maradéktalanul kielégítette a várakozásainkat, nagyon szép, tiszta, rendezett kis hotel, nagyon kedves személyzettel, s ami szintén fontos, csendes, nyugodt környezetben. Mindenkinek tudom ajánlani. Remélem hamarosan módomban áll az Önök szolgáltatásait igénybe venni! Őszinte üdvözlettel,
H. Ferenc


Sent: Monday, April 21, 2008 12:15 PM
To: NIKOLICZA
Subject: voucher
Kedves Dorotka - Nikolicza Team!
Most hétvégén voltam Prágában egy csoporttal...és a továbbiakban is szándékozom vinni embereket a Klára panzióba! Maximálisan elégedettek voltunk a szobákkal és az ellátással! Valamint a kedves kiszolgálással! Viszont megjegyezném hogy a parkolás az előzőekben jelzettekkel ellentétben már nem ingyenes a hotel előtt! 150 Czk/nap. Ezt csak azért írom le, hogy a későbbiekben oda utazni szándékozók és Önök is tudjanak erről az információról!
Tisztelettel
B. Attila


Sent: Tuesday, April 01, 2008 9:13 PM
To: NIKOLICZA-Gabriella
Subject: Köszönet
Kedves Gabriella!
Immár másodszor jártunk Csehország fővárosában, mindkétszer az Önök közreműködése révén, és most sem csalódtunk természetesen. Prága ugyanolyan szép, mint 2006-ban, sőt.... Az Alabastr Panzió a Belváros közvetlen közelében kiváló gyalogos kiránduló célpont, a város bármely nevezetességének megtekintéséhez. Külön szeretnénk megköszönni Önöknek azt a személyre szóló tájékoztatást, segítségnyújtást, ami a mai világunkban kiveszőfélben van sajnos, de amely a biztonság megnyugtató érzését nyújtja a turistának. A programszervezésük kiváló, minden a megbeszélt helyen és időben várt bennünket, olyan kérdésünk pedig nem volt amire ne tudtak volna választ adni. Köszönjük még egyszer Önöknek a professzionális munkájukat és biztosak vagyunk benne hogy örökre beleszerettünk \"arany\" Prágába, visszatérünk, természetesen csakis a Nikolicza Irodán keresztül. Kívánunk jó erőt, egészséget, sok kreatív ötletet további munkájukhoz.
Anikó, Krisztián


Sent: Monday, March 31, 2008 3:04 PM
To: NIKOLICZA-Dorotka
Subject: köszönjük!
Kedves Dorotka!
A csapatunk pénteken éjszaka szerencsésen hazaérkezett, és nagyon jól érezte magát!!! Minden simán ment - az odatalálásban majdnem:-) a szállodában, a vacsoráknál, a hajón teljesen rendben volt. Volt, ahol a voucher-re sem voltak kíváncsiak... én ezt az Önökkel szembeni maximális bizalom megmutatkozásaként könyveltem el. Prága gyönyörű volt, az időjárás is viselhető:-) odafelé hóviharba keveredtünk, de 20 perc múlva már sütött a nap. Odafelé Telč-et, visszafelé Kutná Horát is sikerült útba ejtenünk, s 2 teljes napot tudtunk Prágára fordítani. A Meritum szálloda nagyon korrekt volt, tiszta, modern, a vacsijuk is rendben volt, udvariasak és előzékenyek voltak. Az U Pinkasů kiváló hely, ajánljuk másoknak is:-) A vacsora isteni volt, a kiszolgálás is profi. A hajókázás egy kicsit lehetett volna hosszabb, de ez nem rajtunk és Önökön múlt:-) A kirándulás végén a csapatom valamennyi tagja nevében szeretném megköszönni a Nikolicza Team munkáját, és az Ön személyes segítségét! Ahogyan már írtam, öröm volt Önökkel/Önnel együttműködni. Köszönjük! Azt gondolom, hogy a minimum az, hogy legközelebb is Önökhöz fordulunk, s ezt ajánljuk másoknak is. És persze - nem fenyegetésként mondom - jövünk még:-) További munkájukhoz sok sikert, jó egészséget kívánunk! Üdvözlettel:
P. Mihály


Sent: Tuesday, March 25, 2008 1:36 PM
To: gabriella@nikolicza.cz
Subject: Utólag a szállásunkról
Tisztelt Gabriella!
Szeretném elmondani, hogy kitűnően éreztük magunkat a Garni Nusle Hotelban. A hölgyek nagyszerűen vezetik, kedvesek, szolgálatkészek. Amire nekünk szükségünk volt, arra pontosan megfelelt szolgáltatásaival. Legközebb is Önhöz fogok fordulni. Üdvözlettel K. Magdolna


Sent: Tuesday, March 25, 2008 10:06 AM
To: NIKOLICZA-Adrienn
Subject: Köszönet
Kedves Adrienn!
Prágai utunkon nagyon jól éreztük magunkat. Az Önök által ajánlott szállás kényelmes, jó színvonalú. A házigazda kedves és figyelmes, a reggeli tartalmas, minden igényt kielégítő volt. Köszönjük a segítségét: F. Edina, B. György


Sent: Tuesday, March 25, 2008 5:02 PM
To: NIKOLICZA
Subject: Köszönet
Kedves Adrienn!
Visszaérkeztünk Prágából a hideg ellenére jól éreztük magunkat. Az Andante hotelben nagyon kedvesek voltak, és nagyon elégedettek vagyunk. Köszönettel: D. Józsefné


Sent: Tuesday, February 19, 2008 9:23 PM
To: NIKOLICZA-Adrienn
Subject: Köszönet
Kedves Nikolicza Team!
Szeretném megköszönni szíves közreműködésüket prágai kirándulásunk alkalmával. Minden nagyon jól sikerült, mindent megnéztünk, ami a négy napba belefért. Az Európa Hotel épülete és belső berendezése nagyon szép, a szecesszió kedvenc stílusom, a büfé-reggeli változatos és bőséges volt. Egy hibát mégis le kell írnom a szállodáról. Annak ellenére, hogy február van, a szállodában a fűtést állandóan kikapcsolták. Amikor már nagyon fáztunk, a recepción visszakönyörögtük a fűtést, ekkor visszakapcsolták, majd nemsokára megint kikapcsolták. Ez a játék naponta többször lezajlott. Éjszakára mindig leállították a fűtést, így vastag pulcsiban és meleg zokniban aludtunk a paplan alatt. Prága gyönyörű szép és sokkal tisztább, mint Budapest, mind a négyen csak felsőfokban tudunk beszélni a városról. Ajánlani fogjuk az Önök utazási irodáját rokonainknak, ismerőseinknek, hiszen minden gondot levettek a vállunkról. Üdvözlettel: K. Marica


Sent: Monday, January 28, 2008 9:53 AM
To: NIKOLICZA-Dorotka
Subject: RE: voucher + programajánló
Kedves Gabriella, Dorotka, kedves Nikolicza Team!
Rendkívül jól éreztük magunkat Prágában, a város továbbra is csodálatos, a szállás hibátlan volt. Még egyszer köszönöm a hatékony szervezést – feltétlenül ajánlani fogom Önöket barátaimnak! Egyúttal érdeklődnék, hogy tudnak-e ajánlani hasonló irodát lengyelországi utazásszervezéshez? Köszönettel:
K. Kenéz


Sent: Saturday, January 05, 2008 1:05 PM
To: adrienn@nikolicza.cz
Subject: Köszönet
Tisztelt Adrienn - Nikolicza Team!
Nagyon jól éreztük magunkat 2007.12.27-29.között az Önök közreműködésének köszönhetően Prágában. A szállás melyet kiválasztottam \"Arlington Hotel\" kellemes családias hely, az ellátás is nagyon megfelelő annyira, hogy vacsorázni is mind a két este a hotelt választottuk. Az ételek minősége, mennyisége és nem utolsó sorban az ára igen kedvező volt. Nagyon jó szívvel ajánlom minden leendő utas társaiknak. Prága gyönyörű város biztosan visszatérek még, mert nagyon kevés volt az idő, hogy mindent megnézzünk. Köszönöm Önöknek az élményt, amit kaptam, és kívánok munkájukhoz sok sikert az új évben.
L. Gyuláné


Sent: Monday, December 10, 2007 1:01 PM
To: NIKOLICZA-Adrienn
Subject: RE: Kalkuláció Nikolicza UI
Kedves Adrienn!
Ezúton is szeretném még egyszer megköszönni együttműködését! Nagyon elégedett voltam az Ön gyorsaságával, a jó helyválasztással, tényleg csak keveset kellett a kocsit használnom. A szálloda is igen tetszett, kedvesek is voltak. Köszönettel, üdvözlettel:
V. Attila


Sent: Friday, December 07, 2007 10:53 AM
To: \'NIKOLICZA-Adrienn\'
Subject: Köszönet
Kedves Adrienn!
Ezúton is szeretnénk megköszönni a prágai kirándulásunk szervezésében nyújtott, pontos és gyors segítségüket. Nagyon jól éreztük magunkat, megfelelő volt a szállás, és végül még az autóbusz is befért a Hotel udvarára a leleményességünknek köszönhetően. 

Prága gyönyörű mint mindig, és a gasztronómiai élmények is kiválóak voltak. A jövő évi kirándulásunk szervezéséhez is majd az Önök szolgáltatásaira számítunk! További eredményes munkát kívánva, üdvözlettel:
T. István, Nyíregyháza


Sent: Tuesday, November 20, 2007 12:25 PM
To: NIKOLICZA-Gabriella
Subject:
Kedves Gabriella!
Szeretném megköszönni a nagyszerű szervező-munkájukat. Minden rendben volt. A szállás tiszta, meleg, jót pihenhettünk minden éjjel. Az idegenvezető nagyon érdekes sétát állított össze számunkra. Emellett nagyon segítőkész is volt. A lefoglalt étteremben pedig barátságosan vártak bennünket és egy kellemes vacsorát költöttünk el ott. Prágát pár nap alatt nem lehet teljesen megismerni, de ízelítőt kaptunk belőle. S biztosan visszatérünk még! Még egyszer köszönettel: B. D. Ágnes


Sent: Thursday, November 01, 2007 2:25 PM
To: nikolicza@nikolicza.cz
Subject: Prága.
Tisztelt Iroda!
Tegnap jöttünk haza Prágából, a Klara panzióból. Nagyon meg voltunk elégedve mindennel. Kedvesek voltak, a szoba tiszta volt, a reggeli finom és bőséges. Prága meg varázslatos !!! Köszönjük a szervezést, további sikeres munkát!
K. Gabriella


Sent: Friday, October 26, 2007 5:54 PM
To: \'NIKOLICZA-Gabriella\'
Subject: RE: Szállásajánlat Nikolicza UI
Tisztelt Gabriella!
Köszönjük munkájukat (fáradozásaikat). Szolgáltatásuk megelégedésünkre volt, irodájukat másoknak is csak ajánlani tudjuk. A szálloda kitűnő volt, szolgáltatásukkal meg voltunk elégedve. A prágai kirándulásunk jól sikerült. A közlekedés is villamossal jó volt. Reméljük máskor is igénybe, tudjuk szolgáltatásukat venni. Ha síprogramot szerveznek Szlovákiába, ajánlatukat szívesen vennénk. Üdvözlettel: Sz. János


Sent: Friday, October 26, 2007 5:54 PM
To: \'NIKOLICZA-Gabriella\'
Subject: RE: Szállásajánlat Nikolicza UI
Tisztelt Dorotka!
Mégegyszer szeretnénk megköszönni az ön segítségét!Felejthetetlen napokat töltöttünk el Prágában. A pansio Aaron a lehető legjobb választás volt a részünkről,a szobák tiszták és szépek voltak.A szállásadó személyzet példamutatóan barátságos és segítőkész volt.A reggeli pedig friss finom és tényleg mindig bőséges volt.
Köszönettel: O. Zsolt


Sent: Sunday, October 28, 2007 1:28 AM
To: NIKOLICZA-Gabriella
Subject: Re: voucher + programajanlo
Kedves Gabriella, as member of Nikolicza Team !
Én is köszönöm a zökkenőmentes együttműködést, és gratulálok a szervezési munkájukért. Sok sikert, és jó eredményeket kívánok Önöknek. Én egy újabb ügyfél vagyok, aki ajánlani fogom cégüket másoknak is. Szerintem ez a leghatékonyabb marketing, és én ebben szívesen vagyok partnerük. Ebből az ügymenetből látszik, hogy országaink ismét Európa szerves részét képezik, ahova mindig is tartoztunk, csak mesterséges határok választottak el attól. Ismételten köszönettel:
Cs. György


Sent: Wednesday, October 24, 2007 12:16 PM To: NIKOLICZA-Dorotka
Subject: RE: visszaigazolas
Kedves Dorotka!
Szeretném megköszönni a szállásunkkal kapcsolatos ügyintézést. Mind a szállás, étkezés rendben volt. A Volha hostel elhelyezkedése is kiváló könnyen elérhető a belváros gyalog és autóval, az autópálya két perc. Hálás köszönet még egyszer.
További jó munkát kívánok,
K. Gábor


Sent: Wednesday, October 24, 2007 11:01 AM
To: NIKOLICZA-Adrienn
Subject: Re: Szállásajánlat Nikolicza UI
Kedves Adrienn!
szeretnénk megköszönni a gördülékeny szervezést és a remek ellátást amiben részesültünk Prágában. Nagyon jól éreztük magunkat és további sikeres működést kívánunk Önöknek. Külön dicséret érdemli honlapjuk logikus és igényes összeállítását.
Üdvözlettel,
G. Bence


Sent: Wednesday, October 24, 2007 9:55 AM
To: nikolicza@nikolicza.cz
Subject:
Kedves Mária!
Elnézését kérem, hogy ilyen sokára mondok köszönetet. Nagyon szépen köszönjük a hathatós segítségüket a prágai kirándulásunkhoz. Nagy élmény volt és mindenképpen szeretnénk még egyénileg is felkeresni a várost, és ha lehet szeretnénk még akkor is igénybe venni a szívességüket. A szállás is nagyszerű volt és nagyon jól éreztük magunkat. Még egyszer hálásan köszönjük a segítségüket (természetesen Nikolicza Úrét is) és a türelmüket, illetve elnézését kérem a sokszori zaklatásért.
Tisztelettel: K. Gyula


Sent: Tuesday, October 09, 2007 1:29 PM
To: NIKOLICZA-Gabriella
Subject: köszönet
Kedves Nikolicza Gabriella!
Még egyszer köszönjük a prágai kirándulással kapcsolatban nyújtott segítségét. Nagyon jól éreztük magunkat, fantasztikus volt. A Hostelben (AZ) a szállás nagyon jó volt, mindennel maximálisan meg voltunk elégedve. Másoknak is fogom ajánlani az Önök utazási irodáját. Üdvözlettel:
Zs. Erzsébet, Békéscsaba


Sent: Wednesday, October 03, 2007 9:57 AM
To: NIKOLICZA-Gabriella
Subject: Voucher a városnéző buszra
Kedves Gabriella!
Köszönöm a szíves közreműködését prágai hétvégénkért. Nagyon jól éreztük magunkat, mindenki kedves volt. Bár az idő nem a legszebb volt - különösen a pénteki napon, de minden tervezett programot meg tudtunk csinálni. (városnéző busz, sétahajókázás stb.) Még egyszer köszönöm a segítséget.
Üdvözlettel: L. Marianna


Sent: Friday, August 24, 2007 11:48 AM
To: NIKOLICZA-Adrienn
Subject: prágai nászút
Kedves Adrienn!
Kissé megkésve írok Önöknek, hiszen augusztus 8-12-ig tartózkodtunk Prágában. Nagyon szépen köszönünk mindent, a szállásunk nagyszerű volt, a személyzet nagyon kedves és segítőkész. Bátran ajánlom másoknak is a Hotel Hejtman-t. Prága pedig egyszerűen gyönyörű.!!! Még egyszer köszönöm a gyors intézkedést a hajójegyekkel kapcsolatban. Ez az utazási forma nagyon tetszett- egyénileg utaztunk, mégis lehetett fakultatív programokat foglaltatni, így voltunk Karlovy Vary-ban is. A nászutunk fantasztikusan sikerült, hála Önöknek!
Köszönettel: Sz. Klára és Sz. Balázs


Sent: Thursday, August 16, 2007 4:01 PM
To: NIKOLICZA-Adrienn
Subject:
Tisztelt Adrienn!
Utólag is szeretnénk megköszönni segítségüket. A szállás nagyon kényelmes, szép volt, barátságos, segítőkész személyzettel. A városuk pedig gyönyörű. Köszönettel: K. Mónika


Sent: Tuesday, July 31, 2007 11:27 AM
To: NIKOLICZA-Maria
Subject: KEDVES NIKOLICZA TEAM!
ÜDVÖZLETÜNKET KÜLDJÜK IMMÁR MAGYARORSZÁGRÓL! SZERENCSÉSEN LEBONYOLÓDOTT A NYARALÁSUNK. FELEDHETETLEN NAPOKAT TÖLTÖTTÜNK PRÁGÁBAN MELYÉRT KÖSZÖNETET SZERETNÉK MONDANI! NAGYON-NAGYON MEG VOLTUNK ELÉGEDVE AZ ATELIER 12 PANZIÓVAL,A VÉGTELENÜL KEDVES,GONDOSKODÓ HÁZIGAZDÁK PEDIG MÉG KELLEMESEBBÉ TETTÉK OTTLÉTÜNKET. KÖSZÖNJÜK AZ ÖNÖK PROGRAMAJÁNLATÁT! MINDENT MEGNÉZTÜNK,AMI A 3 NAPBA BELEFÉRT. GYÖNYÖRŰ AZ ÖNÖK FŐVÁROSA! ÚGY ÉREZZÜK,MÉG SOKSZOR VISSZATÉRÜNK! KÖSZÖNJÜK A TEAM KEDVESSÉGÉT, KÖRÜLTEKINTŐ GONDOSKODÁSÁT! ÜDVÖZLETTEL:
Dr. F. Gyöngyi


Sent: Monday, July 23, 2007 3:44 PM
To: NIKOLICZA-Maria
Subject: RE:
Tisztelt Iroda!
Ezúton szeretném megköszönni a lehetőséget és az élményt, amit a Prága utazásunk során szereztünk, illetve tapasztaltunk. Kiemelném a Hejtmann Hotel dolgozóit, akik feltétlen kedvességükkel, segítőkészségükkel, gondoskodásukkal, rugalmasságukkal hozzájárultak ahhoz, hogy bármikor a legnagyobb örömmel visszatérjek Prágába. Még egyszer köszönöm!
Sz. Andrea


Sent: Friday, July 20, 2007 6:04 PM
To: nikolicza@nikolicza.cz
Subject: köszönet
Kedves Nikolicza Maria!
3 napos Prágai utunk nagyon jól sikerült. A város gyönyörű, az Antik City Hotel nagyon jó választás volt, kitűnő helyen van. A programajánlat is sokat segített. A parkolás a Krystalban ideális volt. Köszönjük a munkájukat, további sok sikert kívánunk.
Üdvözlettel: T. Zoltán


Sent: Thursday, July 19, 2007 9:37 AM
To: NIKOLICZA-Adrienn
Subject: Köszönet
Kedves Adrienn (és Mária)!
Köszönjük a gyors, megbízható, pontos ügyintézést, a ragyogó programajánlatot, és a sok hasznos információt – jó hasznát vettük. Nagyon jól éreztük magunkat, még egyszer köszönjük!
P. Barnabás és Sára


Sent: Monday, July 16, 2007 8:01 PM
To: NIKOLICZA-Adrienn
Subject: köszönet
Kedves Adrienn!
Csodálatos 3 napot töltöttünk Prágában. Köszönjük a gyors közreműködést, a kedvességüket és a korrekt ügyintézést. Külön köszönet Nagy Sándornak a színvonalas idegenvezetésért, akinek tájékozottsága történelmileg és építészetileg is teljes képet adott nekünk Prágáról. Ismerőseinknek, barátainknak ajánlani fogjuk Önöket. Üdvözlettel:
H.Szilárd és H. Kiss Brigitta


Sent: Sunday, July 08, 2007 1:05 PM
To: maria@nikolicza.cz
Subject: köszönjük
Kedves Maria!
Gyönyörű három napot töltöttünk Prágában. A szállás és a parkoló szervezése tökéletes volt, mindenkinek ajánlom a Nikolicza team-et. Üdvözlettel
M. László


Sent: Monday, June 25, 2007 11:58 AM
To: NIKOLICZA-Maria
Subject: Re: Voucher Nikolicza UI
Kedves Mária!
Utólag is köszönjük a segítséget, nagyon meg voltunk elégedve a szállással, és Prága is csodaszép. Külön köszönöm a gyors útbaigazítást szerdán!
Üdvözlettel,
R. Bíbor


Sent: Monday, June 25, 2007 9:51 PM
To: NIKOLICZA-Maria
Subject: Re: Nikolicza UI
Kedves Mária!
Köszönjük szépen a pontos és korrekt szállásfoglalást. Minden rendben volt. Ajánljuk a céget másnak is.
I. Attila


Sent: Saturday, June 23, 2007 10:52 PM
To: NIKOLICZA-Maria
Subject: köszönet
Tisztelt Maria
Ezuton szeretném megköszönni munkáját, a szállások és az Önök szervezése tökéletes volt, és a jövőben is számítunk önökre.
Üdvözlettel É. Judit


Sent: Friday, June 22, 2007 9:02 AM
To: NIKOLICZA-Maria
Subject: Köszönet
Kedves Mária!
Köszönjük a közbenjárásukat, így nagyon kellemesre sikerült a Prágai utunk. A szállás kényelmes és tiszta volt, a konyhájuk nagyon finom. Különösen meg voltunk elégedve az idegenvezetőnkkel, nagyon tájékozott és kedves. További jó munkát kívánok:
P. Sz. Erika


Sent: Thursday, June 14, 2007 1:03 PM
To: NIKOLICZA-Maria
Subject: Re: FW: Kalkuláció Nikolicza
Tisztelt Asszonyom!
Ezúton szeretném megköszönni Önnek azt a sok segítséget, amit az utazásunkhoz nyújtott! Nagyon jól éreztük magunkat Prágában, mindennel maximálisan meg voltunk elégedve. Önnek és munkatársainak nagyon jó egészséget, munkát kívánok!
S. István


Sent: Monday, June 11, 20 07 8:58 AM
To: NIKOLICZA-Zsuzsi
Subject: Köszönet
Kedves Zsuzsi!
A prágai utunk remekül sikerült. A szállás remek volt. Az idegenvezető hölggyel nagyon meg voltunk elégedve. Mindenből azt kaptuk, amit szerettünk volna. Köszönjük szépen a segítségüket. További sok sikert kívánok Önöknek!
A. TiborSent: Sunday, June 10, 2007 8:45 PM

To: NIKOLICZA-Zsuzsi

Subject: köszönet
Ezennel szeretném megköszönni a Nikolicza Teamnek, hogy a szállással és sok információval hozzásegítettek ahhoz, hogy Prágában 5 szép napot tölthettünk. Elégedettek vagyunk, és mindenkinek örömmel fogjuk Önöket ajánlani utazási ügyekben. További sikereket kívánunk, reméljük, hogy lehetőségünk lesz még ilyen kapcsolatra és akkor is keresni fogjuk ezt a kiváló irodát, a kitűnő csapatot és a nagyon szimpatikus magyar embereket, szóval a Nikoliczáékat.
Tisztelettel üdvözöljük mindannyiukat: I. Jenő és neje Budapestről


Sent: Wednesday, May 30, 2007 10:06 AM
To: NIKOLICZA-Zsuzsi
Subject: KÖSZÖNET!
Kedves Zsuzsi!
Köszönetünket fejeznénk ki, Önnek, és Bányai Tamásnak. Zsuzsi, köszönjük a készséges, színvonalas, segítőkész munkáját! Tamás idegenvezetése színvonalas és felejthetetlen élményt nyújtott. Nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük szépen!
P. László és felesége


Sent: Monday, May 14, 2007 9:45 AM
To: NIKOLICZA-Zsuzsi
Subject: Kedves Zsuzsa!
Köszönöm szépen ügyintézését. Minden szuper volt, a szálloda is és az idegenvezetés is. Mivel ilyen pontosan leírta, a közlekedést is nagyon egyszerűen megoldottuk. Ismerőseimnek ajánlani fogom Önöket. Még egyszer köszönjük szépen.
Üdvözlettel: R. Vica


Sent: Wednesday, May 02, 2007 8:13 AM
To: NIKOLICZA-Zsuzsi
Subject: levél
Kedves Zsuzsi!
Köszönök szépen mindent. Rendben volt a szállás és a parkolás is. Prága gyönyörű és nagyon szép volt az idő is! Minden jót!
T. György


Sent: Tuesday, May 01, 2007 5:33 PM
To: dorotkahome@nikolicza.cz
Subject: köszönet
Importance: High
Kedves Dorotka!
Az egész csapat nevében szeretnénk megköszönni mindent. Az idegenvezetők nagyon aranyosak voltak. A szállodában minden rendben volt, mindenki meg volt elégedve. Mindent köszönünk, és további sikereket kívánunk. P. Anita, Tatabánya-Magyarország


Sent: Tuesday, April 24, 2007 11:52 PM
To: NIKOLICZA-Maria
Subject: Re: Voucher
Kedves Mária!
Barátsággal köszöntöm Önt ismét Budapestről. Nagyszerűen sikerült a hétvégi programunk, melyet nagymértékben Önnek és az Irodájának köszönhetünk. Gratulálok ahhoz, hogy ilyen megbízhatóan, precízen és minden részletre kiterjedően intézik az utazásszervezést. Hálásak vagyunk azért, hogy az ilyesmibe vetett hitünket nem ingatták meg. Minden éppen úgy volt, ahogy megállapodtunk. A dicsérő szavakat ne formálisnak, hanem valódinak vegye. Homolya Szilviában egy igen kedves magyar lányt ismertünk meg, bátran ajánljuk bárkinek, aki áttekintő képet akar kapni Prágáról. Különösen örültünk, a jó humorának ... jól esett nekünk, hogy bár a nagyszülei lehetnénk mégis fiatalosan kezelt bennünket. Ennyit a hiúságról .....
Egyébként Prága egy csodálatos város, úgy érzem még fogok oda menni, sőt már most is vannak személyek, akik azt kérik Tőlem, hogy szervezzek még egy utat. Azt hiszem, amikor lesz időm meg is teszem. Ismételten hangsúlyozom, hogy ami az Önön és az Irodán múlott azzal nagyon elégedett vagyok, és hálásan köszönöm!
Üdvözlettel: Z. Katalin


Sent: Monday, March 19, 2007 8:46 AM
To: zsuzsi@nikolicza.cz
Subject: FW: Szállásajánlat
Kedves Zsuzsa!
Köszönjük szépen a szíves közreműködését a kirándulásunkkal kapcsolatban. Nagyon jól éreztük magunkat: rengeteget sétáltunk, várost néztünk, múzeumokat látogattunk. Az U Medvidkuban és a a Fehér tekebábuhoz a cseh konyha remekeivel ismerkedtünk meg. Gratulálunk városukhoz csodálatosak az utcák a házak. Számunkra is követendő példa lenne a múlt hagyományinak őrzése, védése.
Üdvözlettel: K. Andrea


Sent: Sunday, February 18, 2007 10:16 AM
To: NIKOLICZA-Zsuzsi
Subject: Re: Szállásajánlat Nikolicza
Kedves Zsuzsi!
Minden a legnagyobb rendben volt, szombat késő este érkeztünk vissza Budapestre. Karlovy Vary csodálatos volt, nagyon jól éreztük magunkat, Csehország még visszavár minket valamikor. Köszönettel
D. Zoltán


Sent: Tuesday, November 07, 2006 6:47 PM
To: NIKOLICZA-Maria
Subject: RE: Kalkuláció Nikolicza UI
Kedves Maria!
Nagyon szepen koszonjuk a szallas javaslatot es intezest, a szallas szuper volt. Praga meg csodas, mint mindig! Jo munkat!
Udvozlettel: S. Reka


Sent: Wednesday, November 08, 2006 6:39 AM
To: NIKOLICZA-Zsuzsi
Subject: Re: Szállásajánlat Nikolicza UI
Tisztelt Nikolicza Team!
Köszönjük a szervezetést, minden nagyon jó volt Prágában, a szállás is kitűnő volt.
Üdvözlettel: Cs. Sándor


Sent: Wednesday, November 01, 2006 10:02 AM
To: Zsuzsa NIKOLICZA-Zsuzsi
Subject:
Kedves Zsuzsi!!
Már a vonaton hazafelé gondoltam arra, hogy pár sorban megköszönöm a Prágai szállásfoglalást és programajánlatodat. A szállás minden igényünket kielégítette és már két másik család is érdeklődött nálunk a szállás és az elérhetőségetek után. A program pedig amit ajánlottál egyszerűen gyönyörű volt. Mivel még egy rövid Karlovy Vary-ban tett kirándulást is beiktattunk a programba és az is elragadó egy hely volt, ezért valószínű, hogy jövőre is szeretnénk majd pár napot ott eltölteni. Addig is a munkádhoz jó egészséget és sok sikert kívánok neked és munkatársaidnak.
Tisztelettel: T. Mária


Sent: Friday, October 13, 2006 9:52 AM
To: maria@nikolicza.cz
Subject:
Tisztelt Ügyintéző!
Szeretnék köszönetet mondani a prágai útunk megszervezésében nyújtott segítségért! Minden az elképzeléseink szerint alakult, nagyon jól éreztük magunkat.Lenyűgözött bennünket városuk szépsége, tisztasága. Kérem, külön adja át köszönetünket az Arlington hotel munkatársainak! Örömmel fogadtuk a szálló családi hangulatát.A munkatársaik kedvesek, segítőkészek, a szobáik rendezettek, a reggelijük fenséges volt!
További jó munkát kívánok Önöknek!
Szeretettel, köszönettel: K. Erika


Sent: Monday, October 02, 2006 12:16 PM
To: NIKOLICZA-Edit
Subject: RE: befizetés
Kedves Endre, Edit, Nikolicza Team,
köszönöm szépen a prágai szállással kapcsolatos segítséget, a kint töltött idő felejthetetlen volt. A szállás, a személyzet és az ellátás kitűnő volt, a koncerthez való közelség pedig egyenesen tökéletes. Ha legközelebb Prágába utazom, biztos, hogy az Önök segítségét veszem igénybe.
Köszönettel: K. Zoltán


Sent: Tuesday, September 26, 2006 11:54 AM
To: NIKOLICZA-Edit
Subject: Olda Panzió (Turnov-Hruba Skala)
Tisztelt Utazási Iroda!
Ezúttal is teljes megelégedettséggel csatolok vissza Önökhöz! Tegnap este érkeztünk vissza Budapestre a Cseh Paradicsomból. Az Olda panzióban töltöttünk el 4 éjszakát. A panzió tulajdonosa – Milan – egy rendkívül jó házigazda, kedves, szimpatikus ember!! Azon túlmenően, hogy a Cseh paradicsom gyönyörű, nagyon kellemes volt a szállás, köszönjük még egyszer!
Üdvözlettel, B. Judit


Sent: Tuesday, September 19, 2006 12:35 PM
To: NIKOLICZA-Edit
Subject: Fw:
Kedves Edit!
A hétvégén remekül szórakoztunk Prágában. A szállásal is minden rendben volt! Remélem jövőre megint jövünk! Mégegyszer köszönjük a sok segítséget!
Üdvözlette: M. Tamás


Sent: Saturday, September 02, 2006 10:32 PM
To: NIKOLICZA-Edit
Subject: Re: voucher
Kedves Nikolicza team,
Ezúton szeretnénk megköszönni Önöknek a segítséget, a közreműködést. Nagyon elégedettek voltunk a szállással, könnyen odataláltunk. Ami belefért ebbe a 3 napba, azt mind megnéztük Prágában :o) Felejthetetlen élmény volt számunkra. Nagyon szépen köszönjük!
K. Tímea, A. András


Sent: Saturday, August 26, 2006 4:53 PM
To: NIKOLICZA-Zsuzsi
Subject: Köszönet
Tisztelt Nikolicza Utazási Iroda!
Csodálatos három napot töltöttünk el Csehországban, és maximálisan elégedettek voltunk az Arlington Hotel barátságos vendéglátásával, bárkinek tiszta szívvel ajánljuk. Ezúton szeretném megköszönni Önöknek a gyors és pontos közvetítést, aminek segítségével ilyen gördülékenyen és problémamentesen foglalhattunk szállást Prágában. Remélem, még sokszor lesz alkalmunk igénybe venni az Önök szolgátatásait.
Üdvözlettel: M. Dénes


Sent: Thursday, August 24, 2006 10:14 AM
To: NIKOLICZA-Maria
Subject: Re: Voucher
Tisztelt Mária
Ezúton szeretnénk megköszönni a korrekt együttműködést. Nagyon megvoltunk elégedve az ön álltal szervezett szállásokkal, kifogástalan volt minden. Kellemes élményekkel és emlékekkel tértünk haza. Reméljük, hogy még a későbbiekben is segíteni tud ha Csehországba megyünk kirándulni. További jó munkát kívánunk!
Üdvözlettel:
Dr. J.Judit és P. József


Sent: Monday, August 21, 2006 1:33 PM
To: NIKOLICZA-Edit
Subject: Re: szállás 2006.8.14-18.
Kedves Edit!
Nagyszerűen éreztük magunkat a gyönyörű Prágában a múlt héten.A Nusle Hotel puritán, egyszerű,de tiszta,nagyon kedvesek a vendégekkel. Még egyszer köszönöm szíves ügyintézésüket,és bátran propagálom, hogy vegyék igénybe az Önök szolgáltatását. Szívélyes üdvözlettel:
O. Károly, Kecskemét


Sent: Saturday, August 19, 2006 4:13 PM
To: nikolicza@nikolicza.cz
Tisztelt Cím!
Szertnék ezúton gratulálni a profi munkájukhoz, amely segítségével felejthetetlen napokat töltöttem barátaimmal Prágában. Mindenkinek teljes szívből ajánlom az Adalbert Hotelt aki szereti a különleges romantikát. Köszönöm:
S. Anikó, Szolnok


Sent: Saturday, August 19, 2006 9:33 PM
To: maria@nikolicza.cz
Subject: Arany Prága
Kedves Mária!
Ma, miután hazaértünk Prágából, örömmel néztünk vissza az ott töltött napokra. Gyönyörű a város, kedves emberekkel találkoztunk, és sikerült Hrabalhoz fűződő emlékeket is keresnünk. Ehhez a jóérzéshez az Önök segítsége, szervezése is hozzájárult, és én ezt ezúton szeretném megköszönni Önnek és munkatársainak. Külön szeretném, ha tudnák, hogy a kedves tolmácsunk, Homolya Szilvia, egy csodálatos lány. Igen nagy alapossággal, nagy szeretettel végezte a feladatát, és örömünkre szolgált, hogy minden - néha kacifántos nyelvtani, irodalmi, sörgyári... - kérdésünket, mondatainkat is fordította, tolmácsolta. Kedves lénye az egész napunkat bearanyozta, és az Arany Prágát még csillogóbbá tette. Még egyszer köszönjük a segítségüket, szervezésüket. Üdvözlettel: Cs. Zsuzsa


Sent: Wednesday, August 16, 2006 11:44 PM
To: NIKOLICZA-Edit
Subject: RE:
Kedves Edit!
Köszönöm magam és családom nevében a fáradozásait, gondosságát.Prágai tartózkodásunkon nem volt semmi problémánk, a szállásunk Önnek köszönhetően rendben volt, nagyon meg voltunk elégedve mindennel.A panzió valóban nem volt messze a belvárostól, a berendezés szép, új, az ellátás megfelelő volt. Mégegyszer mindent köszönünk, munkájához minden jót, a teamnek sok sikert kívánunk:
L. O. Valéria és családja Székesfehérvárról.


Sent: Monday, July 31, 2006 11:35 AM
To: NIKOLICZA-Zsuzsi
Subject: Re: Szállásajánlat Nikolicza UI
Kedves Zsuzsa !
Köszönöm szépen a szállással (07.22 - 07.25. Pansion 44) kapcsolatos segítségét, mindennel elégedettek voltunk!
Tisztelettel:
M. Balázs


Sent: Monday, July 24, 2006 10:46 AM
To: dorotka@nikolicza.cz
Subject: köszönet
Kedves Dorotka!
Megérkeztünk Prágából, minden nagyon jól sikerült, Prága gyönyörú város, mindannyiunkat lenyűgözött. Szeretném megköszönni mégegyszer a segítségüket, s munkájukhoz további sok sikert kívánok!
Üdvözlettel:
V. L. Erzsébet


Sent: Monday, July 24, 2006 9:58 AM
To: NIKOLICZA-Edit

NIKOLICZA-Zsuzsi
Subject: Cseh út
Kedves Edit és Zsuzsi!
Csehországi utazásunk nagyon jól sikerült, ezúton szeretném megköszönni szíves és hathatós segítségüket a szervezésben. Ha újra Csehországba kívánunk utazni, ismét Önökhöz fogunk fordulni, és jó szívvel fogom Önöket ajánlani másoknak is.
Tisztelettel:
P. Imre


Sent: Monday, July 17, 2006 1:16 PM
To: nikolicza@nikolicza.cz
Köszönet a korrekt és gyors munkáért. A szállás és az ellátás rendben volt. Örülök, hogy megint Önöket választottam.
További jó munkát!
Üdvözlettel: K. György


Sent: Monday, July 10, 2006 8:56 PM
To: NIKOLICZA-Edit
Cc: NIKOLICZA-Zsuzsi
Kedves Edit! Kedves Zsuzsi!
Ma éjfél után szerencsésen haza érkeztünk. Köszönjük az ajánlott szállást és programokat. Szállással elégedett volt a csoport. Az ebéd finom volt, gyors volt a kiszolgálás így, hogy előre megrendeltük a menüt. Vacsora a hajón szintén mindenkinek tetszett. A hajó kényelmes, tiszta, finom étkek, nyugodtan ajánlhatják ezeket továbbra is. Mégegyszer köszönjük a közreműködést. Ha majd ismét Prágába készülünk ( sok szép látni való kimaradt) , megkeressük az irodát ismét. Addig is további sok sikert, jó munkát!
Egy apró észrevételem van, a GPS-szel tájékozódó többi utas is biztos észre vette, de Prágát több kerületre osztotta a rendszer a meglévőnél. Így a 9. kerületben nem találta az utcát, sem a Bridzs hotelt. A 14. kerületben viszont rátalált, és pontosan oda is találtunk a segítségével.
Üdvözlettel: Sz. Borbála és V. Eszter


Sent: Thursday, June 29, 2006 11:40 AM
To: nikolicza@nikolicza.cz
Subject: Köszönet
Kedves Nikolicza Team! Kedves Mária!
Szeretnénk megköszönni Önöknek a prágai szállásfoglalást és az eltöltött hétvégére adott programajánlatot. Az Alpin Avion Panzió valóban azt nyújtotta,amit Önök ajánlottak: igényes rend,tisztaság,jó ellátás,figyelmes és udvarias személyzet (egészen kiváló angol nyelvtudással) és nem utolsó sorban nagyon jó megközelíthetőség. Az ajánlott kétnapos prágai program is nagyon tetszett a családnak. Mindent összevetve,csodálatos hétvégét töltöttünk a városban. Az Önök irodáját bátran ajánlottam itthoni barátainknak is,sőt a családunk már tervezi a következő látogatást is ,természetesen az Önök közreműködésével. Még egyszer köszönet mindenért!
Tisztelettel: dr.F. Endre és családja, Szeged


Sent: Tuesday, June 20, 2006 2:16 PM
To: NIKOLICZA-Zsuzsi
Subject: RE: Szállásajánlat
Tisztelt Asszonyom!
A hétvégi kirándulás Cesky Krumlovban nagyszerűen sikerült. Segítségét és szolgálatkész ügyintézésüket ezúton is köszönöm! Üdvözlettel
M. Péter


Sent: Friday, June 09, 2006 1:15 PM
To: NIKOLICZA-Zsuzsi
Subject: Re: Szállásajánlat Nikolicza UI
Tisztelt Nikolicza Team!
Szeretnék köszönetet mondani Önöknek a gyors és rugalmas ügyintézésért, valamint a nekünk tökéletesen megfelelő szállásért Prágában. Akinek csak tudom ajánlani fogom Önöket!
Tisztelettel és Köszönettel,
Sz. Gábor


Sent: Tuesday, June 06, 2006 7:39 AM
To: NIKOLICZA-Maria
Subject: köszönjük!!!
Kedves Nikolicza Team, Mária és Dorotka,
nagyon nagyon köszönjük az előzetes és a helyszíni ügyintézést, pompásan éreztük magunkat Prágában,az idő is kegyes volt hozzánk, szép kirándulóidő volt végig, itthon ellenben szakadt az eső 3 napig. Voltak a társaságban akik először jártak Prágában,de vissza fognak térni biztosan.a szállás korrekt volt, a hajón nagyon jól éreztül magunkat, bár azt hittük, közelebb megy a Károly-hídhoz, de gondolom a sok víz miatt nem tette. Remélem, a pénzt megtalálták,és minden rendben,igazán rugalmasan kezeltek minket, fogom ajánlani Önöket másoknak is. További jó munkát, üdvözlettel.
D. Anikó és csapata


Sent: Wednesday, May 31, 2006 5:27 PM
To: zsuzsi@nikolicza.cz
Subject: köszönet
Üdvözlöm Önöket!
Szeretném megköszönni csehországi utazásunkhoz nyújtott segítségüket . A szállásainkkal minden rendben volt. Az időjárás lehetett volna jobb is,de amit elterveztünk, azt meg tudtuk nézni. Cesky Krumlov és környéke nagyon szép. Nem is gondoltam,hogy Dél-Csehországban ilyen sok látnivaló van. Magyar hangokat csak Prágában hallottunk, pedig nagyon sok szép hely van Csehországban. Mindent köszönök.
Üdvözlettel: Z. Jánosné


Sent: Tuesday, May 30, 2006 1:13 PM
To: NIKOLICZA-Zsuzsi
Subject: RE: Szállásajánlat
Kedves Zsuzsi!
Köszönöm szépen a szálláshely foglalást, tökéletesen meg voltunk elégedve a panzióval, mind a kiszolgálást, mind a szobát illetően. Jó szívvel ajánlom majd másoknak is.
Üdvözlettel:
J. Zsuzsa


Sent: Monday, May 29, 2006 10:27 AM
To: nikolicza@nikolicza.cz
Subject:
Tisztelt Nikolicza utazási iroda!
Szeretném köszönetemet kifejezni Önöknek az elvégzett munkájukért. Kéréseimet Önök minden esetben tökéletesen teljesítették, az Önök által elvégzett szolgáltatás mindenben megfelelt az igényeinknek. Örülök, hogy ismét Önöket választottam, és következő alkalommal is ezt fogom tenni, mert Prága gyönyönyű és nagyon kedves város. További jó munkát kivánok önöknek!
Üdvözlettel: K. György


Sent: Monday, May 22, 2006 10:54 PM
To: NIKOLICZA-Zsuzsi
Subject: Re: Szállásajánlat Nikolicza UI
Tisztelt Nikolicza Team!
Köszönjük a prágai kirándulásunkhoz nyújtott szervezőmunkájukat. A szállással is meg voltunk elégedve és az idegenvezetés is rendben zajlott. Janiga Éva személyében pedig egy kedves lányt ismertünk meg. Remekül éreztük magunkat. Minden jót a továbbiakban!
Köszönettel:
B. Csaba és barátai


Sent: Monday, May 22, 2006 11:35 AM
To: NIKOLICZA-Maria
Subject: Re: Voucher
Tisztelt Mária!
Véget ért a párgai utazásunk. Szerettem volna eljutni Önökhöz személyesen is, de annyira sok mindent szerettünk volna megnézni, hogy nem maradt időnk. A panzióban kellemesen éreztük magunkat. Az utazás remekül seikrült, az időjárás sem rettentett el bennünket. amikor látni akartunk valamit és sétáltunk, soha nem esett az eső. Ellátogattunk Karlovy Varyba is, és útközben megnéztük Kutna Horát és Telc városokat. Sok- sok gyönyörűségben volt részünk! Köszönöm a segítségüket, sok sikert kívánok Önöknek! Tisztelettel:
dr.Sz.Irén


Sent: Tuesday, May 16, 2006 8:17 AM
To: NIKOLICZA-Maria
Subject: Re: Kalkuláció
Köszönök mindent minden rendben volt. Másnak is ajánlom a kíváló együttműködésüket és a jó szálláshelyet.
Üdvözlettel
A.Attila


Sent: Tuesday, May 16, 2006 11:03 AM
To: NIKOLICZA-Zsuzsi
Subject: Prága
Kedves Zsuzsi!
Nagyon jól éreztük magunkat Prágában! A panzió remek, kényelmes, megbizható, jó helyen van. Vasárnap a maratoni futás miatt nagyon nehezen jutottunk ki a városból, senki nem tudta megmondani, hogy merre meneküljünk. Kb egy órát kavarogtunk mire a budai oldalon kijutottunk.Kérdezném az Orloj órája miért nem müködik? Ha kollegám akar szobát foglaltatni, mehet-e az én levelezésemmel?Várom válaszát. Köszönettel
R. Istvánné


Sent: Tuesday, May 16, 2006 1:06 PM
To: NIKOLICZA-Maria
Subject: Re: Voucher 383 12/05/2006 - 14/05/2006
Tisztelt Mária!
A hétvégén voltunk Prágában, a város gyönyörű (sajnos az időjárás nem volt a legszebb), és a szállással is nagyon elégedettek voltunk! Segítségét mégegyszer köszönjünk!
Üdvözlettel:
K. Krisztina


Sent: Thursday, May 04, 2006 10:45 AM
To: NIKOLICZA-Maria
Subject: köszönet
Kedves Mária!
Köszönöm megkaptam a számlát. Nagyon szép 4 napot töltöttünk Prágában. A szállás is kellemes, szép helyen volt. Barátaimnak is fogom az ön irodáját ajánlani.
Üdvözlettel: Dusza Márta


Sent: Thursday, May 04, 2006 9:59 AM
To: NIKOLICZA-Zsuzsi
Subject: Re: Szállásajánlat 2006/04/29 - 2006/05/01
Tisztelt Utazási Iroda!
Köszönöm segítségüket és a jegyeket is.Prága és az ország is csodálatos volt,nagyon jól éreztük magukat. Sajnos az idő rövidsége miatt az ajánlott programokat nem tudtuk végigjárni,ez majd egy későbbi időpontban kerül sorra. Egyébkénz mind az A-Z Hostelben,mind a parkolóházban nagyon segítőkészek voltak,semmiféle probléma nem merült fel. Még egyszer nagyon köszönöm.
Siófok,2006.05.04.
Tisztelettel: D. Endre


Sent: Tuesday, May 02, 2006 9:37 AM
To: NIKOLICZA-Zsuzsi
Subject: RE: Szállásajánlat
Kedves Zsuzsa!
Nagyon kellemes volt a csehországi kint tartózkodásunk, a szállás is kiváló volt, amit ajánlottak! Ezúton köszönjünk az irodának a rugalmas, gyors együttműködést! Szívesen fordulunk Önökhöz máskor is és ajánljuk barátainknak, ismerőseinknek irodájukat! Üdvözlettel,
B. Judit


Sent: Thursday, April 27, 2006 7:57 PM
To: NIKOLICZA-Nikolicza
Subject: Köszönet
Tisztelt Nikolicza Team!
Szereténk megköszöni az Önök segítségét a prágai szállásfoglalásban. Nagyon jól éreztük magunkat a Hostel Domov Mladeze szállóban. A szobával és a személyzet munkájával is tökéletesen elégedettek voltunk. Felejthetetlen hetet töltöttünk ebben a gyönyörű városban, de sajnos mindent nem tudtunk megnézni, amit szerettünk volna. Ezért úgy határoztunk férjemmel, hogy amint tehetjük, visszatérünk. Munkájukhoz további sok sikert kívánunk: J. Marietta és N. József


Sent: Tuesday, April 18, 2006 9:22 AM
To: NIKOLICZA-Edit
Subject: Köszönet :-)
Kedves Edit!
Megérkeztünk Prágából, köszönetemet szeretném kifejezni, mert nagyon meg voltunk elégedve a szállással és a parkolóval is. Szép 2 napot töltöttünk el a városban. Köszönet ezért !!! Üdvözlettel: K. Mariann


Sent: Tuesday, April 18, 2006 8:51 AM
To: NIKOLICZA-Edit
Subject: Köszönet
Kedves Edit!
Mégegyszer nagyon szépen köszönöm, köszönjük az Ön és irodája segítségét. Igazán nagyon korrket és gyors volt az ügyintézés, a segítség, minden! A szállodáról is csak jót tudunk mondani! Az Ön segítségével még tartalmasabbá szinesebbé vált az ott tartózkodásunk. (Kár, hogy az időjárás nem volt ilyen kegyes hozzánk!) Elmentünk még Kutná Hora-ba, és Cesky Krumlov-ba is. A fiúknak is nagyon tetszett a prágai kirándulás, aminek nagyon örültem! Mégegyszer nagyon köszönök mindent, Önnek és munkatársainak is kívánok sok sikert a munkában és boldogságot a családi életben! Üdvözlettel: B. Rozália


Sent: Sunday, April 16, 2006 9:07 PM
To: NIKOLICZA-Dorotka
Subject: Cesky Krumlov
Kedves Uram/Hölgyem!
Szeretnék köszönetet mondani barátaim és a magam nevében a felejthetetlen hétvégéért! Nagyon jól éreztük magunkat Cesky Krumlovban, a városka lenyűgöző volt! A Budweiser gyárban tett látogatásunk is kellemesre sikerült, a zuhogó eső ellenére :(. Az idegenvezetés is nagyon jó volt. Köszönjük segítségüket a kikapcsolódásunk zavartalan lebonyolításáért! Tisztelettel: E. Imre és barátai


Sent: Tuesday, April 11, 2006 8:01 AM
To: NIKOLICZA-Edit
Subject: szállás 2006.4.6-10. ref.z060076
Kedves Edit!
A tegnapi napon szerencsésen hazaérkeztünk Magyarországra, Kiskunhalasra. Szeretném jelezni, hogy a szállásunk (Pension Aaron) mindenben megfelelt az előzetes elvárásainknak: tiszta volt, a parkolási és közlekedési lehetőségei nagyszerűek, a tulajdonos rugalmassága példaértékű (a megérkezésünk 1 órával hamarabb volt és át tudtuk szervezni a szállásunk átvételének körülményeit, szombaton nem volt áram a szobában, melyet jelzés után elhárítottak). Azt gondoljuk, hogy a reggeli is finom és elégséges volt. Csak kívánni tudom a tulajdonoséknak, hogy ezt a színvonalat tudják tartani és akkor hosszú távon ki lesz használva a panziójuk. Mi mindenesetre ajánlani fogjuk Prágába készülő ismerőseinknek.
Üdv.: K. Balázs


Sent: Friday, February 17, 2006 1:11 PM
To: NIKOLICZA - Edit
Subject: Re: szállás 2006.2.9-12. ref.z052435
Kedves Edit és Dorotka!
Ezúton szeretném megköszönni a múlt hétvégi prágai hétvégénk megszervezéséhez nyújtott segítséget, nagyon gyorsan elteltek a napok (sőt azóta már lassan ez a hét is - de annyi munka volt, csak most jutok oda, hogy írjak) a szálloda - főnyeremény, ahogy mondani szokták, tényeg minden szempontból nagyon tetszett, a két színházi este is - sőt még az idő is elkényeztetett minket, rengeteg fotót is tudtunk csinálni. Még egyszer nagyon köszönjük a segítséget, ismerőeinknek is fogom ajánlani, forduljanak Önökhöz, ha prágai utat szerveznek. (Hátha még majd munka ügyben is dolgozhatunk együtt, ha esetleg befutna hozzánk csoport lekérés Prágára, akkor majd jelentkezek). Köszönettel és üdvözlettel még egyszer kollégám Zsolt nevében is, N. Attila


Sent: Monday, February 06, 2006 6:23 PM
To: dorotka@nikolicza.cz
Subject:
Kedves Dorotka!
Elfelejtettem írni, most meg már nem is annyira aktuális. Csak annyi, hogy még egyszer köszönöm a szervezést és a segítséget! Az autóút vicces volt és kemény, a város gyönyörű, mert pici hó volt, de semmi nem esett, sok ember volt, de nem zavaróan, fantasztikus az U Vejvodu étterem-söröző, a szállás egész jó, borzasztóan jó helyen van, a személyzet meg a reggeli volt furi csak, de gyönyörűek a szobák. A hazaút már simán ment. Anyuék nagyon élvezték, még az Óváros-térre kivezető szűk kis utcán a szilveszter éjjeli beszorulást, és lökdösődést is. A Vencel téren voltunk szilveszter éjjel, és izgalmas volt a kétórás tűzijáték.
Minden jót!
N. Juci


Sent: Tuesday, January 03, 2006 1:51 PM
To: NIKOLICZA-Maria
Subject: köszönjük
Kedves Mária!
Nagyon köszönöm a sok segítséget, Telc gyönyörű, a panzió aranyos, a kiszolgálás és vendéglátás elsőrendű volt. Nagyon jól éreztük magunkat, és ez elsősorban a Nikolicza teamnek köszönhető. :))) BUÉK
H. Hajni


Sent: Wednesday, January 04, 2006 2:46 PM
To: NIKOLICZA - Edit
Subject: Köszönet (RE: szállás 2005.12.29-2006.1.1. ref.z052281)
Tisztelt Nikolicza Úr és minden kedves Munkatársa!
Köszönöm az Önök által nyújtott színvonalas, minden tekintetben kiváló szolgáltatást, mellyel feledhetettlenné tették a szilveszteri prágai utazásunkat. A szállás tökéletesen megfelelt előzetes elvárásainknak, remekül éreztük ott magunkat. A kulcs átvétel és leadás a megbeszéltek szerint, pontosan történt, semmi fennakadás nem volt. Mégegyszer mindent köszönünk és kívánunk Önöknek sikerekben gazdag Boldog Új Évet!
Üdvözlettel:
P. Zsuzsanna


Sent: Friday, November 11, 2005 10:36 AM
To: NIKOLICZA - Edit
Subject: Re: szállás/jegy 2005.11.5-8. ref.z051997
Kedves Edit,
remek napokat töltöttünk Prágában, köszönjük a figyelmes szervezést.
Üdvözlettel
K. József


Sent: Tuesday, November 08, 2005 9:30 PM
To: Prága NIKOLICZA-Maria
Subject: Köszönet
Tisztelt Nikolczia Munkatársak!
Köszönetünket szeretnénk kifejezni közreműködésükért és segítségükért utazásunk létrejöttében.Lenyűgözött mindannyiunkat a csodálatos Prága, amit Szilvássy katika kiváló idegenvezetése tett érdekesebbé. További sikeres munkát kívánunk!
H. Gy. Andrea, Szentes


Sent: Tuesday, November 08, 2005 2:05 PM
To: NIKOLICZA - Edit
Subject:
Kedves Edit!
Szeretném megköszönni a sok és szíves segítséget, amelyet kaptam. Gyönyörű a város, nagyon tetszett minden utcája. A szállással is elégedettek voltunk. Remélem, lesz még alkalom Prágába látogatnom, és akkor tudni fogom, kit keressek...
Köszönettel
G.Dániel


Sent:Monday, November 07, 2005 8:50 PM
To:dorotka@nikolicza.cz
Subject:köszönet
Kedves Dorotka!
Szeretném megköszönni Önnek, hogy a csoportunk prágai utazásához, a szállás foglalásához segítséget nyújtottak. Köszönöm, hogy minden kérésünket türelemmmel fogadták, és gyors ügyintézésükkel hozzájárultak, hogy négy kellemes napot tölthettünk Prágában. Munkájukhoz sok sikert, jó egészséget kívánok!
F. Béla, Szeged


Sent: Monday, November 07, 2005 11:28 AM
To: nikolicza@nikolicza.cz
Subject:
Kedves Dorotka!
Nagyon szépen köszönöm a saját és csoportom nevében is a prágai utazásunkhoz nyújtott segítségét! Prága tényleg gyönyörű, érdemes volt megnéznünk. A szállás is kategóriájában megfelelő, nagy előnye volt valóban a metróhoz való közelsége. Szerettem volna kint is meglátogatni Önt, de Katalin mondta, hogy beteg. Remélem az óta meggyógyult! Minden jót a továbbiakra, bízom benne, még találkozunk!
Köszönettel
A. György


Sent: Sunday, November 06, 2005 7:54 PM
To: NIKOLICZA-Dorotka
Subject: Köszönet
Köszönöm az udvarias és gyors segítségét, nagyon kellemes három napot töltöttünk Prágában. Szállásunkkal és az ellátással maximálisan elégedettek voltunk. Lenyűgözött a város szépsége, remélem még megismételhetjük az utazást. További sikereket kívánok, köszönettel
V. S. Katalin


Sent: Saturday, November 05, 2005 8:32 PM
To: dorotka@nikolicza.cz
Subject: köszönet
Kedves Dóra!
Nagyon köszönjük a dunaföldvári csoport prágai kirándulásának szervezésében nyújtott munkáját. Prága csodálatos ősszel is. Edit remek, felkészült idegenvezető. Jól sikerült a karlsteini kirándulás is. További sok sikert, jó egészséget kívánok kollegáim nevében is:
Irma


Sent: Wednesday, November 02, 2005 4:23 PM
To: nikolicza@nikolicza.cz
Subject:
Tisztelt Cím!
Szeretném megköszönni a szállásfoglalás terén nyújtott szíves közreműködésüket , mely segítségével 5 csodás napot töltöttem Prágában. További sikeres munkát kívánok! Üdvözlettel
K. T. Zsófia


Sent: Wednesday, November 02, 2005 10:29 AM
To: nikolicza@nikolicza.cz
Subject: Köszönet
Köszönünk mindent, nagyon jól éreztük magunkat, a város csodálatos, a szállásunkkal maximálisan meg voltunk elégedve. Külön köszönet a panzió tulajdonosának, a meglepetések beszerzéséért!!!Köszönjük ezt a három csodálatos napot!!!!
A. Sándor


Sent: Monday, October 24, 2005 3:47 PM
To: nikolicza@nikolicza.cz
Subject: köszönet
Tisztelt Mária!
Köszönetemet szeretném kifejezni a korrekt ügyintézésért. 2005. szeptember 29-től voltunk Prágában férjemmel a Alpin-Avion panzióban. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve, és nagyon tetszett Prága. Biztos, hogy máskor is ellátogatunk és csak az Önök utazási irodáját fogjuk igénybevenni, mert minden annak megfelelően történt, ahogy azt Önök megírták. A szállás is tetszett nekünk, nagyon hamar eljuttotunk oda, ahová szerettünk volna. Egyedül azt sajnáltuk, hogy a 4 nap kevés volt, nem tudtunk mindent megtekinteni. Mégegyszer köszönjük az ügyintézést!
Üdvözlettel
G. Péter és G. P. Ildikó, Budapest


Sent: Tuesday, September 27, 2005 11:07 AM
To: NIKOLICZA-Dorotka
Subject: Re: levél
Kedves Dorotka!
Nagyon köszönünk mindent. Minden teljesen rendben volt. Sok tanuló életében nem gyalogolt ennyit, mint ebben a három napban. Gyönyörű évkezdés egy, ebben a tanévben érettségiző osztálynak ... búcsúzás a diákévektől. Köszönjük a segítséget.
Üdvözlettel a 13. IB, az ofő és a kísérő tanárnő.


Sent: Sunday, September 25, 2005 9:41 PM
To: NIKOLICZA-Maria
Subject: Köszönet
Kedves Mária!
Utólag is szeretném megköszönni segítségét a prágai hétvégénkhez. Nagyon jól éreztük magunkat, a szállás kifogástalan volt, a házinéni kedves, segítőkész, udvarias. Sok mindent sikerült megnéznünk a városban, és az idő is remek volt. Még egyszer nagyon köszönjük!
Üdvözlettel:
F. Gyöngyi


Sent: Monday, September 19, 2005 12:27 PM
To: \'NIKOLICZA-Maria\'
Subject: RE: Szallasajanlat szept. 15-18 ref. z051588
Kedves Mária!
Ezúton szeretnénk megköszönni a kedvességet amit prágai utunk magas színvonala során tapasztaltunk. Kitűnő volt a szállás és külön szeretnénk Szilvásy Katalin idegenvezetését kiemelni és megköszönni neki azt az alaposságot, amiben részesített bennünket is. Nagyon jól éreztük magunkat, szívesen visszatérnénk, mert úgy érezzük csak ízelítőt kaptunk, a látnivalókból és sajnos a napsütéses Prágából is. Még egyszer mindent köszönünk és remélem hamarosan újra megkereshetem Önöket !!!
N. Erika


Sent: Monday, August 29, 2005 9:55 AM
To: NIKOLICZA-Maria
Subject: Prága
Kedves Mária!
Ezúton szeretnénk köszönetet mondani Önnek és az utazási irodának a színvonalas szolgáltatásért. Barátaink hazaértek Prágából. Mindennel nagyon elégedettek voltak. Szeretnénk külön kiemelni az idegenvezető hölgy Szilvássy Katalain tevékenységét. Kedvességével, tájékozottságával nagyban hozzájárult a város felfedezéséhez. A szálloda is kitűnő volt. Remélem, hogy a jövőben is igénybe tudjuk venni szolgáltatásikat.
Üdözlettel
R. Zsuzsa


Sent: Thursday, August 25, 2005 12:48 PM
To: \'NIKOLICZA-Maria\'
Subject: Tisztelt Mária!
Csak meg szeretném köszönni a szállásfoglalási segítséget. Mindennel meg voltunk elégedve, csodálatos napokat töltöttük Prágában. Biztos visszamegyünk még, mert gyönyörű az a város. További szép napot!
Üdvözlettel:
M.Erika


Sent: Tuesday, August 23, 2005 2:50 PM
To: edit@nikolicza.cz
Subject: Kedves Edit,
Hazaérkeztünk Prágából, megkért rá, hogy mondjak véleményt. Nagyon elégedettek vagyunk mindennel, nagyon szép város, nagyon tetszett. Valóban egy kicsit szétszórtabb, mint több nyugat-európai város, nagyobb területen fekszenek látnivalói,de megéri a járkálást. Mi ugyanis azt választottuk. Nem vettünk Prága-Cardot, nem akartam azt, hogy állandóan azt nézzük, jó metróra, villamosra szálltam-e, nem is biztos, hogy oda minden helyre bementem volna-e, ahová engedélyezte a belépést. Inkább nyakunkba vettük a várost és úgy jártunk körbe mindent.
A Gallery nagyon jó, mindennel elégedettek voltunk. Talán csak a szobában a parketta (igaz padlószőnyeg van rajta) volt az, ami zavaró, nagyon nyikorgott. Minden mozdulatunknál. És valóban jobb, ha csendesebb helyre vágyik az ember, igaz mi nyitva hagytuk az ablakot első éjjel és másnap már reggel 7 körül arra ébredtünk, hogy csak úgy zúgnak az autók a Na Dolinach utcában. Nagyon nagy a forgalom hétköznap reggel arra. Másnap éjszaka már nem hagytuk nyitva az ablakot. És, hát igen,ez eléggé kinn van, sokat kellett gyalogolni, de belefért. Köszönjük szépen,remélem még lesz kapcsolatunk egymással!
Tisztelettel : K. Attila Jászberényből


Sent: Sunday, August 21, 2005 9:37 PM
To: NIKOLICZA-Maria
Subject: Köszönet
Tisztelt Mária!
Ezuton szeretném megköszönni Önnek és munkatársainak a szállást, melyet igénybe vettünk családommal. Az apartman kiváló helyen volt, hamar megtaláltunk mindent, tényleg percekre az Óvárostól. Szép, tiszta volt a lakás, mindennel meg voltunk elégedve. Nagyon büszkék lehetnek városukra, csodálatosan szép, kiválóan vendégül látják a turistákat. Bár először voltunk Prágában, de biztosan nem utoljára. Ha legközelebb megyünk biztosan Önöket fogjuk megkeresni szállás-ügyben és ajánlani fogom Önöket mindenkinek, aki Prágába utazik.
Kivánok munkájukhoz sok sikert, jó egészséget!
Üdvözlettel: E. Viktor és családja


Sent: Friday, August 19, 2005 5:41 PM
To: NIKOLICZA - Edit
Subject: Köszönet
Kedves Mara és Edit!
Szeretnénk még egyszer megköszönni önöknek a gyors ügyintézést és a segítőkész, kedves kiszolgálást. És természetesen a jó kívánságokat is. Az Önök utazási irodáját szívesen fogjuk ajánlani másoknak is, ha Csehországba készül majd valamelyik barátunk. További sok sikert és minden jót kívánunk Önöknek.
Üdvözlettel: V. László és most már a feleségem V. Judit


Sent: Monday, August 09, 2005 9:49 PM
To: nikolicza@nikolicza.cz
Subject: Köszönet
Tisztelt Utazási Iroda!
Őszinte köszönetemet fejezem ki a segítségükért, kellemes napokat töltöttünk Prágában. Szállásunk, a Hotel Abri kellemes volt, nagy előnye, közel a belvároshoz. Mégegyszer köszönjük, szívesen ajánlom másoknak is Önöket és természetesen a csodás Prágát:
V.Attila és családja, Debrecenből.


Sent: Tuesday, August 08, 2005 10:46 AM
To: NIKOLICZA-Maria
Subject: Prága
Kedves Mária!
Ez úton szeretnék köszönetet mondani a prágai hétvégén szervezési munkálataiért. A túra nagyszerűen sikerült.
Üdvözlettel:
B.Gertrúd


Sent:Monday, August 08, 2005 11:36 AM
To:NIKOLICZA-Maria
Subject: Re: Erkezesi idopont aug. 2-5 ref. z051284
Kedves Mária!
Köszönjük a meglepően kellemes szállást Prágában az (Úvoz 24-ben) és a gördülékeny ügyintézést. Nagyon jól éreztük magunkat és egészen biztosan visszatérünk még.
Üdvözlettel:
K. Flórián


Sent:Thursday, August 04, 2005 10:41 AM
To:NIKOLICZA-Maria
Subject:RE: Kalkulacio jul. 18-22 ref. z050695
Tisztelt Mária!
Azért jelentkezek, hogy megköszönjem a szervezést a prágai szállásunkkal kapcsolatban, ami júli 18-22-ig volt a Hotel Elio Garniban. Mindennel a legnagyobb mértékben meg voltunk elégedve, a hotellel, reggelivel és természetesen a személyzet is nagyon kedves volt. Mégegyszer is köszönet, további jó munkát és pihenést a nyárra.
Tisztelettel:
M. Eszter


Sent: Monday, August 01, 2005 5:05 PM
To: NIKOLICZA-Maria
Subject: Köszönet
Tisztelt Maria!
A prágai utazásunkkal kapcsolatos rendkívül gyors és korrekt ügyintézésüket ezúton szeretném megköszönni. Három nagyon szép napot töltöttünk Prágában, melyhez természetesen hozzájárult a szállás színvonala is. Segítségüket mégegyszer köszönöm, és további sok sikert kívánok.
Üdvözlettel:
Cs. Ferenc


Sent: Tuesday, July 26, 2005 4:17 PM
To: NIKOLICZA-Dorotka
Subject: Re: 14-19.07.2005 Z050796
Kedves Dorotka!
Sajnos, nagyon hamar eltelt az utazásunk néhány napja. Ezúton szeretnénk megköszönni az Önök által biztosított nagyon kellemes szálláslehetőséget. Az ott tartózkodásunk ideje alatt mindennel meg voltunk elégedve. A városról pedig azt hiszem, nem is kell beszélni. A lányunk is rendkívül kellemesen érezte ott magát.
Tisztelettel:
Sz.B. Ágnes


Sent: Monday, July 25, 2005 9:11 PM
To: NIKOLICZA-Dorotka
Subject: köszönet
Kedves Dorotka!
Még egyszer köszönöm a segítségét, hogy Önnek köszönhetően valóban tökéletesen sikerült a prágai hétvégénk. A szállás is nagyon tetszett mindenkinek, és pozitívum, hogy könnyen megközelíthető volt, mindenkinek ajánlani fogom. A város gyönyörű, szerencsére az időnk is nagyon jó volt, így a legtöbb nevezetességet láttuk, de az apró utcák házai is elvarázsoltak bennünket. Az Önök irodáját bátran fogom ajánlani az ismerőseimnek, de természetesen mi is beleszerettünk a városba, így egyre valószínűbb, hogy újra eljövünk majd. További jó munkát kívánok Önöknek!
Köszönettel:
W. Anna


Sent: Thursday, July 21, 2005 8:49 AM
To: edit@nikolicza.cz
Subject: köszönet
Kedves Edit!
Nagyon szépen köszönöm magam és családom nevében a segítségét és munkáját. Jól éreztük magunkat, és a szállással is meg voltunk elégedve. Ha a jövőben Csehországba utazunk, akkor is Önöket fogjuk megkeresni. Még egyszer mindent köszönök, és további jó munkát, jó egészséget kívánok!
Cegléd, 2005. július 21.
Üdvözlettel:
H. Krisztina


Sent: Friday, July 15, 2005 2:23 PM
To: NIKOLICZA-Dorotka
Subject: Köszönet!
Kedves Dorotka!
Köszönöm a szervezésben nyújtott segítségét. Felejthetetlen napokat töltöttünk Prágában. Az ajánlott programot mejdnem végig sikerült teljesíteni, de hagytunk ki annyit, hogy újra kelljen visszamennünk. A szállás, megfelelő volt, a recepciós hölgy kedves, segítő kész.Mégegyszer nagyon köszönöm. Viszont látásra, legközelebb.
Üdvözlettel
B. László


Sent: Thursday, June 09, 2005 2:48 PM
To: NIKOLICZA-Maria
Subject: köszönet
Kedves Mária!
Utólag is nagyon szépen köszönöm, hogy segített szállást keresni, és külön köszönöm, hogy részletessen leítra, hogyan jutok oda. Nagyon jól éreztük magunkat Prágában. A város csodaszép. Nekem ez már az ötödik látogatásom, de soha ilyen szépnek nem láttam Prágát. Mindent sikerült megnézni, igaz ebben nagy szerencsénkre segített a \"múzeumok éjszakája\" is, amit kelloen ki is használtunk. A szállással kapcsolatban semmi kifogásom nem volt, kedvesen fogadtak, kéréseinknek maradéktalanúl eleget is tettek. Csak ajánlani tudom a panziót. Mégegyszer köszönök mindent, amennyiben ismét Prágába, Csehországba megyek, keresni fogom Önöket. Addig is elviszem és továbbadom a jóhírüket:
Köszönettel, üdvözlettel:
G. Tamás


Sent: Tuesday, June 07, 2005 3:53 PM
To: NIKOLICZA-Maria
Subject: RE: 03-04.06.2005
Kedves Nikolicza-Mária!
A magyarországi, Balassa csoport nevében nagyon köszönöm az ügyintézést, amivel lehetővé tették prágai tartózkodásunkat. Nagyon jól éreztük magunkat, külön köszönjük Mócova Erzsébetnek a kiváló idegenvezetést.
További jó munkát kívánok Önöknek!
Tisztelettel: B. Istvánné


Sent: Wednesday, May 25, 2005 9:12 PM
To: nikolicza@nikolicza.cz
Subject: köszönet
Tisztelt Nikolicza!
Pünkösdkor barátainkkal Prágában tarozkodtunk és az Ön által foglalt szállást vetük igénybe. Köszönjük a gyors ügyintézést és a kellemes szállást, mindennel meg voltunk elégedve. Reméljük a közeljövőben ismét fogunk Prágába utazni és akkor is az Önök szolgátatását fogjuk igénybe venni és ajánljuk majd barátainknak. Köszönettel és további jó munkát.
Üdvözlettel:
V. Szilvia


Sent: Wednesday, May 25, 2005 2:29 PM
To: NIKOLICZA - Edit
Subject: Re: köszönet
Edit asszony részére
Májusban, Pünkösdkor nagyon jól éreztük magunkat Prágában. Köszönjük szépen a szállásunkat és az egyéb segítségüket!
Tisztelettel
Sz. Csaba
Budapest


Sent: Tuesday, May 24, 2005 5:20 PM
To: NIKOLICZA-Maria
Subject: Re: Idegenvezetes ref. z050513
Köszönjük a szervezést és az idegenvezetőket, akikkel sokkal nagyobb élmény volt a városnézés.Nagyon jól éreztük magunkat Prágában.
Még egyszer köszönöm!
B. Eszter


Sent: Monday, May 23, 2005 11:57 AM
To: nikolicza@nikolicza.cz
Subject: Köszönet
Kedves Edit !
Pünkösdkor Prágában voltunk az Elio garniban az Önök szervezésében. Nagyon jól éreztük magunkat, a szállás kifogástalan volt. Csak egy malőr volt, csőtörés miatt nem volt hétfőn víz. De nagyon köszönöm a szervezést, a munkáját !
Üdvözlettel: F. Marika


Sent: Monday, May 23, 2005 9:53 AM
To: nikolicza@nikolicza.cz
Subject: hazaérkezés Prágából
Kedves Dórika!
Tegnap 22.-én (vasárnap) szerencsésen hazaérkezett az 51 fős csoportunk. Szeretném kihangsúlyozni, hogy nagyon jól felkészült idegenvezető volt az Editke. A csoport idős tagjai is fel tudtak zárkózni a programhoz. Tartalmas kétszer 4 órát töltöttünk el együtt. A szállást is jónak ítéltük meg,. Az ellátás (reggeli különösen) bőséges és ízletes volt. Hiányzott egy igazi cseh vacsora, a knédli. A hazaindulás reggel pontosan 9 órakor volt. Két órát pihentünk Brno-ban (ki város nézéssel, ki vásárlással töltötte el az időt) Mégegyszer a magyar határ átlépése után megálltunk egy müszaki szünetre. Az utolsó utas persze az én voltam este hat órakor kiszálltunk a Deák téren. Minden segítséget, amit értünk tettél nagyon szépen köszönöm és kívánok Neked a magam és a Minisztérium nyugdíjasai nevében nagyon sok sikert, munkádban szép eredményeket.
Üdvözlettel
K. Margit


Sent: Friday, May 20, 2005 9:51 AM
To: NIKOLICZA-Dorotka
Subject: Válasz:köszönet
Kedves Dorotka !
Ezúton szeretném megköszönni a magam és a csoport nevében a segítséget a kirándulásunk megszervezésében, a jó ídőt, a gyönyőrű látnivalókat és Edit hozzáértését, kedvességét, aki nélkül nem lett volna ilyen tartalmas és élvezetes a Prágai utunk. A mielőbbi viszontlátás reményében, üdvözlettel:
N. Barnabás


Sent: Thursday, May 19, 2005 12:37 PM
To: NIKOLICZA-Maria
Subject: RE: Szallasajanlat maj. 13-16 ref. z050719
Kedves Mária,
Prága megtekintése kiválóan sikerült. Az Önök városa nagyon szép. Tisztább és olcsóbb, mint Budapest. A szállás (Alpin Panzió) ár/érték arányában jó volt, mind ellátottság, mind reggeli és a közlekedés viszonylatában. A (szivacs)párna, ill. az áttetsző sárga sötétítő feladatát nem töltötte be. Összességében pozitív élményekkel, megelégedettséggel tértünk haza, Önöket csak ajánlani tudom ismerőseimnek.
Köszönettel:
B. László


Sent: Thursday, May 19, 2005 11:22 AM
To: NIKOLICZA-Maria
Subject: RE: Erkezesi idopont ref. z050830
Kedves Mária!
Szeretném megköszönni segítségüket a múlt heti szállásfoglalással kapcsolatban. Nagyon kellemes volt a panzió (Klara), kedvesek voltak a tulajdonosok és teljesen beleszerettünk Prágába. Munkájukhoz további sok sikert kívánok.
Üdvözlettel:
M. Dóra


Sent: Wednesday, May 18, 2005 3:09 PM
To: NIKOLICZA-Dorotka
Subject: köszönet
Kedves Dorotka!
Nagyon szépen köszönjük a segítséget, minden tekintetben. Ismét felejthetetlen élményekkel tértünk haza Prágából. A szállással (Alpin Avion) teljes mértékben meg voltunk elégedve, és a sport-kocsma is beváltotta a hozzáfűzött reményeket. (Kiváltképp, hogy Csehország nyerte a döntőt! - Gratulálunk!)Munkájukhoz további sikereket kívánunk, és bízunk benne, hogy a későbbiekben is szükségünk lesz a szolgáltatásaik igénybevételére.
Üdvözlettel:
D. Mariann


Sent: Wednesday, May 18, 2005 9:28 AM
To: NIKOLICZA-Maria
Subject: RE: Szallasajanlat maj. 14-17 ref. z050879
Tisztelt Mária, Kedves Munkatársak!
Köszönöm a gyors, pontos ügyintézést! Nagyon jól éreztük magunkat Prágában, a panzióval is teljesen meg voltunk elégedve. Amennyiben ismerőseim közül valaki Prágába utazik és szállást keres, mindenképpen Önöket fogom ajánlani.
Üdvözlettel:
B. Attila


Sent: Tuesday, April 26, 2005 9:07 AM
To: \'NIKOLICZA-Maria\'
Subject: Köszönjük
Kedves Maria,
a várakozásoknak megfelelően nagyon jól sikerült a prágai kirándulásunk, ezért majdnem biztosan mondhatom, hogy jövőre ilyenkor is szeretnénk igénybe venni az említett apartmant, illetve amennyiben az ismerőseink hasonlót keresnének, ajánlani is fogjuk nekik. Kellemes meglepetésként ért, hogy amit az interneten olvastam az apartmanról, és az elhelyezkedéséről, az mind igaz volt. Még egyszer szeretném megköszönni a segítségét, reményekedve abban,hogy hamarosan ismét kapcsolatba kerülhetünk egy újabb utazás során, tisztelettel,
M. Andrea


Sent: Tuesday, April 12, 2005 10:58 PM
To: maria@nikolicza.cz
Subject:
Tisztelt Mária!
Szeretném megköszönni a segítségét,nagyon jól éreztük magunkat Prágában és a szállással teljes mértékben meg voltunk elégedve.Reményeim szerint nem utoljára jártam a Cseh fővárosban és jövöre ismét felkereshetem önöket a szálláskereséssel kapcsolatban.
Köszönettel B. Márton


Sent: Friday, March 18, 2005 4:23 PM
To: NIKOLICZA-Dorotka
Subject: Prágai csoport
Importance: High
Kedves Dorottya,
Visszajelzések alapján nagyon jól sikerült minden, az idegenvezető rátermettségét külön kiemelték. Nagyon köszönöm Neked a kitünő szervezést, a sok türelmet, és remélem fogunk még együtt dolgozni.
Szeretettel : Ildikó


Sent: Wednesday, March 16, 2005 10:31 AM
To: NIKOLICZA-Maria
Subject: Re: Szallasajanlat marc. 13-15 ref. z050405
Kedves Mária! Nagyon elégedettek voltunk a szállással. Jól éreztük magunkat. A hajós vacsorára sikerült időben odaérnünk, ott is jól éreztük magunkat. Egyébként egész Prága lenyűgöző volt. Köszönjük szépen a segítségét!
Üdvözlettel: Enikő, Gábor


Sent: Monday, February 28, 2005 10:58 AM
To: dorotka@nikolicza.cz
Subject: köszönet
Tisztelt Dorotka!
Köszönettel vettük a csoport és a magam nevében a segítségét a Brno-i étteremben történt helyfoglalásáért, valamint Nagy Sándor idegenvezető Úrnak a szakszerű, kedves és mindenre kiterjedő vezetéséért.
Fáradozását ismételve megköszönve, tisztelettel:
H. István
technical manager


Sent: Sunday, January 02, 2005 10:41 PM
To: NIKOLICZA-Maria
Subject:
Kedves Dorotka és Maria! Prágai utazásunk pompás volt, a szállás /Alpin Avion/ tökéletes, Prága gyönyörű. Közreműködésüket köszönjük.
M. Gábor


Sent: Tuesday, November 09, 2004 10:44 AM
To: NIKOLICZA-Dorotka
Subject: RE: +1 ajánlat
Kedves Dorottya!
Köszönjük szépen, minden nagyon szép és jó volt. Ajánlani fogom az irodáját másoknak is. Remélem hamarosan újra jelentkezem. Prága továbbra is családunk kedvec célpontja
Kívánom nagyon sok vendéget.
Üdvözlettel:
H. Alina


Sent: Tuesday, November 02, 2004 10:03 AM
To: NIKOLICZA-Dorotka
Subject: Prága
Kedves Dorotka!
Köszönjük a szállást, nagyon meg voltunk vele elégedve és Prága is nagyon tetszett, bár sok mindent nem tudtunk megnézni így biztos hogy még kimegyünk.
üdvözlettel:
H. Csaba


Sent: Monday, October 18, 2004 11:32 AM
To: Nikolicza
Subject: Köszönet
Kedves Dorotka!
A magam és az utastársaim nevében köszönöm a korrekt ügyintézést és szolgáltatást. A szállástól kevesebbet vártunk és nagyon kellemesen csalódtunk.
Ami pedig a prágai idegenvezetőt illeti, nagyon felkészült, nagytudású, remek embert ismertünk meg benne és külön köszönjük, hogy Ő vezetett bennünket.
Mégegyszer köszönöm közreműködésüket és a továbbiakban bátran fogom ajánlani irodájukat ismerőseimnek.
Üdvözlettel:
J. Károly


Sent: Thursday, October 14, 2004 10:16 AM
To: info@nikolicza.cz
Subject: Köszönet
Kedves Dorottya!
Így utólag szeretném megköszönni a segítségüket.
Nagyon jól érezte magát kis társaságunk Prágában.
Utólagos engedelmükkel idehaza reklámozzuk prágai irodájukat, mert több helyről azt hallottam, hogy nem találnak olyan utzási irodát, ahol csak magyarul segítenének nekik.
Nagyon köszönjük a kedves Ildikó idegenvezetését. A fiúk reklamálták, hogy miért nincs velünk mindig, pl. a hajón. Szerintünk egy nagyon felkészült, kedves, barátságos, közvetlen hölgyet ismerhettünk meg. Még egyszer nagyon köszönjük a segítségüket. Igérjük, hogy újból visszatérünk, ha nem is ebben a formában, de a családdal, más barátokkal igen.
Munkájukhoz további sok sikert, családi életükben boldogságot és egészséget kívánunk. Még egyszer köszönettel!
Tiszaújváros, 2004. október 14.
B. Katalin


Sent: Tuesday, September 28, 2004 9:17 AM
To: maria@nikolicza.cz
Subject: Köszönet
Kedves Maria, Nikolicza - Prága!
Prágai hétvégénk csodálatos volt és ebben nem kis szerepet játszott az Önök által biztosított szállás. Nagyon köszönjük a segítségüket!
Tisztelettel,
H. Judit


Sent: Wednesday, September 22, 2004 11:12 AM
To: Nikolicza
Subject: köszönet
Kedves Dorotka!
Köszönjük szépen a szervezést és segítségét, minden nagyon szép és jó volt Prágában és egész Csehországban.
A prágai szállás és az étkezés szuper volt, bárkinek tudom ajánlani a Veronika Panziót. Az idő elsőrangú, a látvány nagyszerű volt.
Még egyszer: nagyon köszönjük!
Üdvözlettel: Zs. Roland


Sent: Monday, September 13, 2004 10:57 AM
To: nikolicza@nikolicza.cz
Subject: Köszönet
Kedves Dorotka!
Nagyon jól éreztük magunkat Prágában és a szállás is remek volt.
Ilyenre gondoltam.
Köszönöm!
Üdvözlettel:
K. Gábor


Sent: Monday, September 13, 2004 10:53 AM
To: nikolicza@nikolicza.cz
Subject: köszönet
Kedves Dorotka,
a kollégáim nevében szeretném megköszönni, hogy megszervezte csoportunk prágai hétvégéjét. Klassz volt a szállás, az étkezés, a sörözések, a programok ...
Köszönet Editnek az idegenvezetésért. Nem kímélt bennünket, rengeteget gyalogoltunk vízszintesen és függőlegesen. Prága gyönyörű, teljesen elvarázsolt mindenkit, már most visszamennénk.
Csatolok egy képet a prágai csoportról. Szép napot, jó munkát, sok turistát kívánok az irodának!
üdv. Marcsi


Sent: Thursday, September 02, 2004 1:10 PM
To: Nikolicza
Subject: köszönet
Kedves Dorotka!
Nagyon szépen köszönünk minden segítséget, a korrekt vendégbarát hozzáállást. Azóta mindenkinek ajánlottam önöket, akik csak készülnek Prágába vagy Csehországba.
Még egyszer: mindent köszönünk!
Üdvözlettel: Zs. Roland


Sent: Sunday, August 29, 2004 11:22 PM
To: Nikolicza
Subject:
Kedves Dorotka!
Egy héttel ezelőtt érkeztünk haza Prágából, felejthetetlen élményekkel.
Megérte minden szervezés, mert amit láttunk, az minden képzeletünket felülmúlta. Annak, aki a történelmet és a gyönyörű épített alkotásokat szereti, Prága örökké a szerelmetes városa lesz.
Sok mindent hallottunk a városról de senki sem tudta visszaadni azt a sajátos bájt, lüktető életet, az ódon utcácskák hangulatát, amivel az utazó minden percben találkozik.
Az élmény lelkünkig hatolt, amelyhez hozzájárult a szálláshely, ahol az estig tartó élménygyűjtés után kényelmesen megpihenhettünk.
Gratulálunk munkájukhoz, ahhoz a kitűnő prágai szállásszervezéshez, amelynek során az Alpin Panzióhoz eljutottunk és kényelmes, minden igényt kielégítő szobáinak egyikében erőt gyűjthettünk a másnapi sétákhoz. Úgy érezzük mi jól választottunk, Önökkel, a szállodával egyaránt. Ajánlásunk nem marad el, abban pedig biztosak vagyunk, hogy visszatérünk Prágába, reméljük az Önök közreműködésével! Kívánunk további sok sikert munkájukhoz, jó erőt, egészséget céljaik megvalósításához!
Üdvözlettel:
Krisztián és Anikó


Sent: Friday, August 20, 2004 7:22 PM
To: nikolicza@nikolicza.cz
Subject: Köszönjük
Kedves Dorotka!
Nyaralásunk tökéletesen sikerült, így ezúton is nagyon köszönöm a sok segítséget!
Gyönyörű a város az ország, barátságosak az emberek, és az idő is éppen jó volt.
Csodás élménnyel gazdagodtunk.
Önöket pedig csak ajánlani fogom másoknak.
Mindent nagyon köszönök! Éljen Prága!
Tisztelettel: M. Szilárd


Sent: Thursday, August 19, 2004 11:59 AM
To: nikolicza@nikolicza.cz
Subject: FW: befizetés
Kedves Dorotka, Prága!
Nagyon jól éreztük magunkat. Másoknak is fogom ajánlani Önöket.
A prágai kollégiumokban bármikor van lehetőség szállást kapni?
Minden jót kívánunk.
üdvözlettel.
Juhász család


Sent: Tuesday, August 17, 2004 4:20 PM To: nikolicza@nikolicza.cz Subject: Köszönjük! Kedves Dorotka!
Ezúton szeretnénk megköszönni szíves közreműködését a prágai szállásfoglalással kapcsolatban. Mindennel elégedettek voltunk, reméljük, máskor is együtt tudunk működni.
Tisztelettel,
P. József és Cs. Andrea


Sent: Tuesday, August 10, 2004 9:06 PM
To: Nikolicza
Subject: Re: információ
Kedves Dorotka!
Időközben megjártuk Prágát és minden csodaszép volt, köszönjük a segítséget a prágai szállásfoglalásban.
További jó munkát: Norbert


Sent: Monday, August 16, 2004 10:39 PM
To: nikolicza@nikolicza.cz
Subject: Visszaigazolás és köszönet a küldött Voucher-ért
Kedves Dorotka!
Megkaptam a visszaigazolást és a csatolt fájlként érkező vouchert.
Fáradozását és szíves segítségét köszönjük, az eljövendőben magunk és barátaink prágai és csehországi utazásai alkalmával irodájukat fogjuk választani.
Üdvözlettel: Sz. Károly és felesége L. Katalin


Sent: Thursday, August 12, 2004 8:48 PM
To: Nikolicza
Subject: RE:
Kedves Dorotka!
Köszönjük a korrekt ügyintézést. Valóban bomba jó időnk volt és Prága gyönyörű. Még egyszer köszönjük.
Üdvözlettel
Cs. Éva


Sent: Sunday, July 18, 2004 10:15 PM
To: Nikolicza
Subject: Köszönet
Köszönet a segítségért, egy csatolt fájlba elküldöm hosszabban.
Kedves Dorotka!
Eltelt a prágai hétvége, köszönöm segítséged.
A szervezésed gyors, és pontos volt, minden úgy zajlott ahogy leírtad, elmondtad. Az útvonaltervnek is nagyon örültem, szerintem jó összeállítás volt. Prága csodálatos, fogom ajánlani ismerőseimnek, barátaimnak. Ha prágai vagy csehországi szállásra, ügyintézésre lesz szükségük hozzád fogom küldeni őket.
Apropó a szállás: jól éreztük magunkat, az árhoz képest jó volt, csak amikor indultunk haza 9-10 óra körül egy kis problémánk adódott. A portás (recepciós) asszonnyal. Érkezéskor a kulcsokat megkaptam, ugyanúgy hiánytalanul leadtam. Ekkor jött a probléma, a 226-os szoba kulcsán volt egy másik kis kulcs is, ez rajt volt, amikor átvettük, és így is akartam leadni. Majdnem elindultunk nagy kiabálással jött utánunk a recepciós asszony, hogy a kis kulcsot vigyem vissza a szobába, (ismétlem rajt volt az érkezés átadásakor a szobakulcson), ő levette és ordibálta, hogy vigyem vissza. Ezt én megtettem, és illedelmes elköszönés helyett mindenféle trágár kifejezésekkel búcsúztatott el minket ez a „SZENZÁCIÓS RECEPCIÓS”. Nem neked akarom ezt felróni, hanem egy ilyen ember a jó benyomásunkat a városról 1 perc alatt milyen mértékben tönkreteheti. Szerintem szinte minden a fogadtatáson és az elbúcsúzkodáson múlik. Sajnos mi nem tudtunk perfektül beszélni ezt a nyelvet elég sok mindent megértettünk belőle), tudtunk angolul, németül, magyarul helyette, és mit kaptunk cserébe, nem segítőkészséget, hanem egy érthetetlen, nem segítőkész bánásmódot.
Szerintem ez egy munkakör ennek a recepciósnak, nem engedhetett volna meg ilyen hangnemet, még ha utálja is a magyarokat, akkor sem. Ha a főnöke fülébe jutna ez az eset, nem tudom, hogy mit szólna hozzá. Ne haragudj, hogy levelemmel zavartalak, sok sikert kívánok.
Köszönettel F. Gábor.


Sent: Tuesday, July 20, 2004 3:30 PM
To: Nikolicza
Subject: Köszönet
Kedves Dorottya!
Már javában itthon vagyunk a Prágai kirándulás után.
Szeretnénk megköszönni a szíves közreműködést, minden rendben és korrekt volt. Ha ismerőseink, vagy a család Prágába fog utazni a jövőben Önöket fogjuk ajánlani. Prága szép, gondozott tele van turistákkal, jól, éreztük magunkat.
Egyetlen szomorú eseményünk volt egy prágai pénzváltónál a régi városközpontban, ahol szándékosan és fondorlatosan átvertek bennünket az euró átváltásnál. Ott nyomban mielőtt elléptem volna az ablaktól észrevettem, reklamáltam, de még meghallgatni sem akartak.
Ha érdekli, hogy melyik volt ez a pénzváltó küldök egy képet és kérem, hogy beszélje le utasait arról, hogy ott váltsanak!
Még egyszer köszönjük a korrekt közreműködésüket.
Üdvözlettel:
P. Zoltán


Sent: Monday, June 14, 2004 9:51 PM
To: Nikolicza
Subject: Köszönet
Kedves Dorotka!
Szerencsésen hazaérkezett prágai útjáról a társaság és még egyszer szeretnénk megköszönni ezt a felejthetetlen néhány napot valamint az élményekben gazdag prágai városnézést.
Üdvözlettel
K. Miklós