.

Rólunk

A prágai bejegyzésű NIKOLICZA® Utazási Iroda elsősorban magyar vendégek csehországi beutaztatására szakosodik. Árai a szállodákkal és panziókkal megkötött együttműködési feltételeknek köszönhetően kedvezőek, így a nyújtott kényelmi szolgáltatások és a magyar nyelven folytatható kommunikáció mellett anyagi szempontból is megéri az irodán keresztül végezni a szállásfoglalást.

A céget létrehozó két magyar állampolgárságú tulajdonos hosszú évek óta prágai lakos. A megfelelő hely- és nyelvismeretre, valamint sokéves idegenforgalmi tapasztalatra alapozott közös vállalkozás létrehozásával ahhoz a céljukhoz igyekeznek egy lépéssel közelebb kerülni, hogy e történelmi, művészeti és természeti kincsekben lenyűgözően gazdag ország iránt érzett szeretetüket a lehető legtöbb magyar vendégnek adják tovább.   

Tudatában vannak annak, hogy minden vendég önálló személyiség, saját ízléssel, igényekkel, anyagi lehetőségekkel, és kínálatukat igyekeznek ehhez a tényhez igazítani. Hisznek abban, hogy a legjobb reklám az elégedett vendég, ezért az Interneten található anyagot csupán a cégkínálat olyan szilárd vázának tekintik, amelyet a mindenkori egyéni kívánságok maximális kielégítésével igyekeznek teljessé tenni.

Az utazási iroda szállást, magyar nyelvű idegenvezetést, étkeztetést, programszervezést, gasztronómiai és ismeretterjesztő kirándulásokat kínál egyéni és csoportos turistáknak, üzleti, szakmai vagy tanulmányi céllal az országba érkezőknek.

Üzleti partnereink értékelik megbízhatóságunkat, etikus üzleti magatartásunkat. Üzletvitelünket gyorsaság, rugalmasság, az új lehetőségek iránti fogékonyság, együttműködési készség, a közös érdekek és a kiaknázható lehetőségek folyamatos keresése, valamint a gazdasági ésszerűség határain belüli maximális megegyezőkészség jellemzi. Különös értéket tulajdonítunk a fenti alapokon nyugvó hosszú távú kapcsolatok és stratégiai szövetségek kialakításának.

Munkatársaink részére a foglalkoztatás biztonságát, az elvárt teljesítményhez szükséges munkafeltételeket és az azt elismerő jövedelmet nyújtjuk, beleértve a hatékony szervezeti keretet. Munkatársainktól elvárjuk szakterületük magas szintű ismeretét, a folyamatos megújulásra, rendszeres továbbképzésre való készséget, valamint az etikus viselkedést. A társadalom számára értékes tevékenységet kívánunk végezni, és tevékenységünkkel hozzá kívánunk járulni mindkét ország gazdasági fejlődéséhez, a versenyképesség és a jólét növeléséhez, valamint az európai integráció elősegítéséhez.

Észrevételeiket és kritikáikat az iroda előre is köszöni, azokra mielőbb reagálni igyekszik. Kellemes csehországi, prágai tartózkodást kíván.

Nikolicza Dorottya és Szabó Endre